Fudbal 1.CFL

Iskra želi još jedan veliki skalp

foto: UEFA

Ako je suditi po rezultatima u nastavku šampionata, ,,crveno-bijeli” po svemu sudeći najveću pažnju poklanjaju nastupima na stadionu „Braće Velašević”, a naročito onim susretima u kojima odmjeravaju snage sa pretendentima na titulu.

I dok se po gradu još prepričava igra iz drugog poluvremena protiv Budućnosti, izabranike Aleksandra Nedovića očekuje još jedno veliko iskušenje – u Danilovgrad dolazi drugoplasirana Sutjeska, sada već odlazeći prvak.

“Derbi je derbi, moguć je svaki epilog. Spremni smo da pružimo maksimum kada je najteže i ponovo obradujemo vjerne navijače. Doduše, oslabljeni smo neigranjem Karaklajića, Drinčića, Maleševića i Jovanovića. Ali, ovo je idealna utakmica za dokazivanje i pravi test pojedinačnih i kolektivnih mogućnosti i kvaliteta za ostale prvotimce. Da bismo ostvarili pozitivan rezultat u ovom veoma važnom meču, svima treba da bude jasno da se srce mora ostaviti na terenu. To podrazumijeva maksimalno angažovanje i borbenost mladića na svojoj i protivničkoj polovini od prvog do posljednjeg zvižduka sudije”, rekao je trener Aleksandar Nedović, ne štedeći komplimente na račun sastava Sutjeske.

Send this to a friend