Fudbal 1.CFL

Iskra želi strpljivom igrom do bodova

foto: UEFA

Na “krilima” veoma značajne pobjede protiv Koma, Iskra će nastojati da održi tradiciju dobrih rezultata u susretima sa Petrovcem pod Malim brdom. To što domaćin još nije uplovio u mirnu luku možda je i ponajbolja opcija zaizabranike Aleksandra Nedovića, koji će strpljivom taktikom čekati šansu na protivničkoj polovini.

“Očekuje nas izuzetno teška utakmica čiji ishod može da riješi mnoge dileme i na vrhu i na začelju tabele. Zbogte činjenice strategiju ćemo zasnivati na čvrstoj odbrani i dominaciji na sredini terena. Doduše, imamo nezahvalnu ulogu favorita koja ne treba da nas opterećuje, nego motiviše da budemo na visini zadatka svih 90 minuta”, oprezan je Nedović koji će od izabranika zahtijevati maksimalnu koncentraciju, veliko zalaganje i kolektivnu odgovornost.

Jednostavno rečeno, nema spavanja na lovorikama, već ovu i sve naredne susrete do kraja šampionata shvatiti ozbiljno bez obzira na snagu i kvalitet protivnika.

“Iz prvog sastava izostaće povrijeđeni Nikola Karaklajić. To je još jedna obaveza više njegovim saigračima da se predstave u najboljem izdanju. Sa njim i bez njega na terenu nije isto, ali što je tu je”, rekao je Nedović.

Send this to a friend