Fudbal Plavi slobodni, a sjajni ofanzivac na treningu

Ivanović: Možemo da prođemo Helsinki

Tridesetogodišnji ofanzivac Budućnosti Igor Ivanović će u završne pripreme za utakmicu sa Helsinkijem ući potpuno zdrav.

„Sa povredom je sve OK, za sada ide na bolje, a nadam se da ću sa ekipom moći da treniram već sjutra“, rekao je Ivanović za klupski sajt, koji je zbog povrede umjesto dva planirana dana odmora dobio praktično četiri…

„Slobodno mogu da kažem da sam se osvježio od treninga. Zadesila me je ta povreda, tako da sam imao više odmora od saigrača. Međutim, stručni štab je dao svima dva dana slobodno, tako da se nadam da su se i ostali momci odmorili“.

Kroz plavi tabor se odavno priča samo o Helsinkiju, a stručni štab ni tokom priprema nije gubio vrijeme već je do tančina radio analizu šampiona Finske.

„Stvarno smo svi fokusirani na utakmice sa Helsinkijem, posebno na prvi meč, jer smo uvijek razmišljali od utakmice do utakmice i to nam je donijelo rezultate u prethodne dvije godine. Iskreno, očekujem da odigramo jednu jaku utakmicu sa naše strane, da budemo taktički dobri i da uradimo sve što se traži od nas. Sa tim pristupom možemo da prođemo dalje“.

Dominantni osvajači duple krune prvi meč igraju u Finskoj u utorak 6. jula od 18.00 časova, dok je revanš na programu 13. jula pod Goricom od 20.30 sati.

„Imamo dosta dobre šanse da prođemo dalje, analizirali smo dosta protivnika na pripremama, neke stvari kako da dođemo do njihovog gola smo prenosili na na treninge. Naravno, radili smo i na tome kako da sačuvamo svoj gol. Nadam se najboljem izdanju i da ćemo da prođemo dalje“, jasan je Ivanović.

Pripreme u Podgorici i Staroj Pazovi su bile naporne i iscrpljujuće, ali svake su takve. Svaki napor je pao lakše uz sjajnu atmosferu koja vlada u okviru plavo – bijele porodice.

„Pripreme su protekle efikasno, imali smo fenomenalne uslove i to nam je olakšalo da prebrodimo teške treninge i vrućine. Odradili smo sve što je bilo planiramo, drago mi je što je i stručni štab to apostrofirao“, poručio je Ivanović.

Send this to a friend