Fudbal

Jović: Oprezno i posvećeno protiv Crne Gore

Eksplodirao je u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, a sada se od njega da bude jedna od glavnih uzdanica reprezentacije Srbije – Luka Jović uoči dolaska selekcije Crne Gore smatra da je kvalitet na strani “orlovi”, ali da potjenjivanju oslabljenih “sokola” nema mjesta.

Srbija dočekuje Crnu Goru sa željom da osigura prvu poziciju u grupi.

“Mislim da smo mi najkvalitettniji tim u ovoj grupi. Ako budemo igrali kako umijemo siguran sam da ćemo pobijediti. Ima mnogo faktora koji utiču na igru. Ne smijemo da se opustimo zato što će Crna Gora nastupiti bez nekoliko ključnih igrača, ali ponavljam favoriti smo i vjerujem da ćemo uz dobru igru ostvariti trijumf“, rekao je Jović za Sport klub i dodao:

“Iskreno, ako izuzmemo Savića, Jovetića i Vukčeviča slabo poznajem ostale crnogorske igrače, ali nikada ne znate koji igrač može da zablista baš u utakmici protiv vas, tako da moramo da budemo oprezni i maksimalno posvećeni. Ako pobijedimo sljedeće dvije utakmice i završimo kao prvi u grupi možemo reći da je to bio jedan uspješan ciklus. Ja iskreno vjerujem da će se sve završiti kako treba“.

Jović je trenutno najbolji strijelac Bundeslige sa devet golova.

Utakmica Srbija – Crna Gora igra se u subotu od 15 časova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Domoje G.
Gost
Domoje G.

Naslov pravi clickbait…Rekao bi čovjek da se radi o Mandiću, Kneževiću & Co.

Wtf
Gost
Wtf

Po naslovu dok ne otvorih, pomislih da je ovo izjavio Mirko Jovic (Srpska Narodna Odbrana)

Send this to a friend