Fudbal Povukao se predsjednik FK Sutjeska

Jovović napustio Sutjesku: Vrijeme je za osobu koja bi unijela dodatnu energiju

Nakon analize svega učinjenog u ovoj sezoni odlučio sam da podnesem neopozivu ostavku na funkciju predsjednika UO FK Sutjeska, saopštio je predsjednik Sutjeske Ranko Jovović.

“Činjenica je smo nastavak sezone obilježili nesto slabijim igrama i rezultatima te smo objektivno šanse za osvajanje titule sveli na minimum. S obzirom da sam mišljenja da Sutjeska u svakoj sezoni mora imati najviše ciljeve, smatram ovo prilikom da se da šansa novoj osobi koja bi unijela dodatnu energiju i iskoristila sve svoje potencijale kako bi klub mogao da sa navećim očekivanjima uđe u narednu sezonu. Čast mi je bila biti dio takve, slobodno mogu reći, institucije koja je proslavila Nikšić i kroz koju je prošao ogroman broj ljudskih i sportskih „gromada“”, istakao je Jovović.

Posebno je, kako je kazao, ponosan na činjenicu da su u prethodnih šest godina ostvarili izuzetne sportske i infrastrukturne rezultate.

“Osim dvije titule šampiona Crne Gore i jedne kupa, sa naročitim emocijama se sjećam utakmica u kvalifikacijama LŠ i plasmana u 2. kolo 2019. godine. Urađene su prostorije omladinske škole, reflektori za noćno igranje i započeta je izgradnja zapadne tribine, a finansijska stabilnost koju smo imali i dobar rad sa mlađim selekcijama su bili preduslov za uspjeh”, objasnio je on.

Veliku zahvalnost za rezultate postignute u prethodnom periodu duguje, kako je istakao, kolegama iz UO i svim klupskim strukturama, lokalnoj upravi na čelu sa predsjednikom opštine Veselinom Grbovićem, Fudbalskom savezu na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, igračima i navijačima.

“Disali smo kao jedan sve ove godine i zajednički se borili znajući da unapređujući Sutjesku unapređujemo ne samo fudbal u Crnoj Gori, već i čovjeka. Jer fudbal uči da se trudite da donesete što bolju odluku, da se borite da ispravite svoje greške i da pratite igru kako biste anticipirali tuđe, da se borite da ispravite i njihove greške, da igrate timski, da motivišete druge da igraju bolje, da kontrolišete temperament”, dodao je on uz napomenu da će i dalje biti tu kao vjerni navijač i ljubitelj fudbala.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikson
Gost
Nikson

Ima li kakva inspekcija, da pretabiri racune, da se vidi dje odose nekolika miliona… Nije slucajno sto navijaci traze da se ta interesna grupacija povuce, da se sklone oni koji nikad nisu bili Sutjeskini ljudi, poput direktora i sportskog direktora, da pristojan svijet preuzme rukovodjenje, a ne namjestenici postavljani dogovorima iz lokalne kafane u predgradju.

Mili
Gost
Mili

kakav je to predsjednik kad se na prste moze izbrojati koliko je utakmica Sutjeske pogledao…svi znaju da je tu bio samo radi svoga interesa kao i sve sto radi u zivotu…navikli su ga da na sve zarađuje i da dobija dzabe..nikakav je i poslodavac,to svi u NK znaju

Milos
Gost
Milos

Najveca dobit Buducnosti je odlazak Brnovica.Da je ostao 18 razlike bi bilo na strani Sutjeske.

Milos
Gost
Milos

Kad su se osvajale titule nijeste ga pljuvali ni prozivali đe su pare.Niksic je uvjek bio pun talenata a isto tako ih je unistavao.Prosto na sve ovo nemam rieci.

Velja gora
Gost
Velja gora

A tako sam se nadao u tvoj patriotizam
Uzalud
Nema veze , ostase ti dva hotela i jedan Ski centar..

NKlokalpatriota
Gost
NKlokalpatriota

Nikakav kao poslodavac, nikakav kao čovjek. Biznisi koje vodi nijesu rezultat njegove stručnosti već partijske pripadnosti. Toliko o njegovom menadžerstvu i kupljenim priznanjima.

Uvijek Sutjeska
Gost
Uvijek Sutjeska

Povedi sa sobom i drugog Jovovica.Ali prvo podnesi finansijski izvjestaj.Dje su potrosene pare od UEF-e?

Uvijek Sutjeska
Gost
Uvijek Sutjeska

Ubijek Sutjeska

Djoko K.
Gost
Djoko K.

Prvo ko ti je ovo napisao, a drugo ko si ti sto ti je omoguceno da budes predsjednik Sutjeske? Cime si to zasluzio i sta si ti licno doprinio klubu, osim sto si pomogao da rastjerate sve talente od kadeta pa nadalje, da bi uglavili nedje tatine sinove, “vezare”…? Ti mi dajes neopozivu ostavku, jaooooooo

Skorpion
Gost
Skorpion

Đe se god pojavio da pomogne ugasioga.Ako si jos đe u sportu u interesu istog povuci se sa svih funkcija jedino tako možes pomoći da sport opstane.

Send this to a friend