Fudbal Problemi u redovima crnogorskog fudbalskog šampiona

Korona ušla u Budućnost, svi igrači i treneri u karantinu od večeras

Svi igrači Budućnosti, uključujući i kompletan stručni štab, poslati su večeras u kućnu samoizolaciju. Razlog jasan: kovid-19, saznaje Arena.

Nezvanično, jedan fudbaler ,,plavih“ pozitivan je na korona virus, a to je automatski bio znak da se otkaže večerašnji trening, te da se ekipa momentalno pošalje u dvonedjeljni karantin.

Taktika za Zetu, sa kojom novi šampion treba da igra u nedjelju veče, priča o pobjedi ili razigravanju mladih pada u vodu. Budućnosti je sada cilj da spriječi širenje zaraze u sopstvenim redovima.

Saznajemo da su u klupski kamp na Starom aerodromu došli ljudi iz NKT-a i zabranili timu da izađe na teren. Nakon toga su se igrači i treneri, kao i sportski sektor, a prisutan je bio i gradonačelnik Podgorice, razišli i otišli svojim domovima.

Ovih dana očekuje se da svi oni budu testirani.

Budućnost nema sa kim da igra protiv Golubovčana, osim sa mlađim selekcijama, što u krajnjem dovodi u pitanje regularnost takmičanja.

Korona je ušla u Budućnost, a pitanje je da li je to jedini klub koji su suočava sa tim problemom. ,,Plavi su u prošlom kolu igrali protiv Petrovca – moguće da je neko i od fudbalera primorskom prvoligaša zaražen.

Još neki igrači iz drugih klubova prijavili su simptome korona virusa.

Jasno je već sada da su ozbiljne šanse da se prvenstvo prekine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niki
Gost
Niki

Škole ne rade od sredine marta, djeca se kao online obrazuju, a ovi se zabrinuli za fudbal i nastavak prvenstva. Malo je jedna korona, izgleda…

I have
Gost
I have

Kraj prvenstva proglasiti… Prve 4 ekipe u evropu… Grbalj je ubjedljivo zadnji, a ovi sto su sad u baraz… Zasto komplikovati i ugroziti ostale igrace… Kup nije znacajno takmicenje i ne treba da se igra… Poceti pripreme za sledecu sezonu i kvalifikacije za evropu…

Darko
Gost
Darko

Mozete mislit kako se pazi na distancu na nasim stadionima dje su svlacionice 2m sa metar

Nikola
Gost
Nikola

Prekid na 14 dana i opet nastavak i cao ili neka svi urade testove pa da se odmah nastavi

Marko
Gost
Marko

Gledam nasu ligu na one kanale i uporedim sa njemackom ligom pa koliko je nas narod primitivan i koliko sve ovo olako shvata

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Samo se oporavite i budite nam zdravo….
Držte se proci će i ovo…
Podrska za sve vas!!!

Markoza
Gost
Markoza

Bilo je za ocekivati. Samo da se momci izlijece pa ce biti i fudbala i igre. Malo je muke sto svakih 4 ili 5 dana imaju utakmicu pa treninzi na ovim temp.evo samo im je ova bolestina hvalila.
Svako dobro svim igracima.

Toto-ko-tunjo
Gost
Toto-ko-tunjo

I oni bili na derbiju???

Brano
Gost
Brano

Jedan sa derbija je imao 90 kontakata, ovi svoje kontakte, i tako dalje, pa i do Buducnosti, i vidite svu srednju u juznu Crnu Goru sta je nadje od 5-6 obijesnih momaka koji nijesu mogli bez srbovanja na derbiju.

Mackasta
Gost
Mackasta

Ma nemoj druze ti si sad nasao da pametujes isao bi i ti u Srbiju da imas kod koga😅😅😅 nego ti je lakse da matematicaris al si se malo preracunao znas😮😮😮

Gigi
Gost
Gigi

A Rozaje me spominjete Brano mozgu.

Crni
Gost
Crni

Strasno

Mirko
Gost
Mirko

Otvoriste granice…napraviste haos…
A tek će ga biti… Da vam ne propadne turizam!
Zar je preča nečija lična zarada od jednog ljudskog života?????

Farah
Gost
Farah

Ne radi se ni o tome. To je lazna dilema. Na ovaj način korona će uništiti ne samo turizam nego i sve druge grane ekonomije koje su uredno radile u martu i aprilu. Što ćemo ako se useli u Elektroprivredu, KAP, vodovode, poljoprivredu, prodavnice hrane, banke, telekomunikacije, državne organe, zdravstvo… Kako ćemo onda da živimo kad svi ovi odu u… Više »

Send this to a friend