Fudbal

Krstajić smatra da su Srbija i Crna Gora i dalje jedna država

Mladen Krstajić

Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da Crna Gora ima odličan tim, kao i da smatra da su dvije zemlje zapravo jedna država.

Srbija i Crna Gora igraće na jesen u novoformiranom takmičenju Ligi nacija.

“Crna Gora ima sjajan tim, a uz to se razigrao i Jovetić. Njegov ogroman potencijal došao je do izražaja. Mi smo bratski narodi, za mene je to i dalje jedna ista država, Srbija i Crna Gora čije sam boje branio na Svjetskom prvenstvu. Nema mesta bilo kakvim političkim konotacijama. Ko bude bolji, neka pobijedi”, rekao je Krstajić za Mondo.

Mladi stručnjak veoma dobro poznaje našeg selektora Ljubišu Tumbakovića.

“Stručnjak sa kojim sam najduže sarađivao u karijeri. Dočekao me je 1995. godine i mnogo mi pomogao. Uvijek traži maksimum i strogu disciplinu. Bilo je u njegovim metodama i nekih detalja koje sam zapamtio i koje se trudim sada da primijenim, ali ne bih vam otkrivao o čemu se radi. Sada smo kolege i uskoro ćemo odmeriti snage u Ligi nacija”, kazao je Krstajić.

Crna Gora će 11. oktobra dočekati Srbiju, dok će isti rivali u Beogradu igrati 17. novembra.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BLOK 5
Gost
BLOK 5

momak je reka kako se osjeca..branio je za srbiju I crnu goru, dijelio svlacionicu sa crnogorcima..sto je problem? dolazi ovamo, osjeca se ka kod kuce..isto kao I mi u beograd. opustite se kompleksasi iz rozaja ulcinja itd.. krstajici pozdrav od varvara bodrili smo te 2006 u gelzenkirhen!

Miljanov
Gost
Miljanov

Mladen je naš čoek, Crnogorac !

Rade Hn
Gost
Rade Hn

@Samo ne crbin

Za tebe je R.Srpska pravi gospodin. Hvala ti velika sto nijesi naš.

aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

Oklen je ovaj a.

marius
Gost
marius

ja mislim kad budemo igrali utakmicu na jesen protiv srbije da krstajic nece ni bit selektor. ne zbog ove izjave no zbog rezultata na svjetckom prvenstvu.

Danilo Docleano
Gost
Danilo Docleano

Da smo iole racionalni zajedno bi smo svi konstatovali koliko je bolesno i glupo ovo razmisljanje, a pored toga i zlonamjerno odnosno oslikava koliko u Srbiji i dalje zivi i opravdava se pretenciozno velikosrpstvo, dok ti isti Srbi u isto vrijeme kude albance za zelju za velikom Albanijom

Ovaj
Gost
Ovaj

Kakvu ti pises budalastinu

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Crna Gora je oduvjek imala svoju drzavnost i identitet kroz vjekove,a vi iz rep.srpske,šta ste vi kroz vjekove bili jel znate a???Nit ste bili srbi tada,nit ste imali na toj terotoriji svoju crkvu,svog vladara,jezik,niđe vas nije bilo!Kulin Ban vladao znase koje vjeroispovjesti bio,poslije osmanlije vjekovima vama vladali,poslije Austrija…I vi da nekome slovo da drzite iz istorije,pokrijte se po ušima,jer grdno… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Katunjanin Lažna i isprazna nacionalna romantika. CG je za vrijeme Turaka bila današnja CT opština , sa par stotina stanovnika gdje ni koze ni Turci nisu zalazili da noge nebi polomili. Kad su NK, PG, PV i sl. oslobođeni od Turaka ??? Jel znaš ??? A o srpskom prisustvu na prostoru AVNOJ- ske BiH svjedoče predturski Nemanjički manastiri od… Više »

Geslo
Gost
Geslo

@R.Srpska Kako ti moj prijatelju, koji nemas domovinu, mozes suditi o slobodnim drzavama i slobodnim narodima. Sve u tvom komentaru je netacno i zlonamjerno. Tvoji su bili turska raja i ne mozes suditi o nama. Briga nas hoce li neko sa nama, mi imamo svoju zemlju a vi ste entitet, to je razlika. Ko si ti da dajes procjene o… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Geslo Kao prvo, Srbi su narod jedan, jedinstven i nedjeljiv. Srbin je Srbin, bio on iz N. Sada, B.Luke ili Trebinja. To da razgraničimo za svagda. Kao drugo, sjever Srbije ( Vojvodina) je od Turaka bio oslobođen krajem 17. vijeka. Kao drugo, Krajina u današnjoj AVNOJ-akoj Hrvatskoj ( ukinuta 1862. godine, granice identične sa skorašnjom RSK) naseljena mahom Srbima… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

…” Srbi ce dolaziti u Crnu Goru ukoliko budu zeljeli, ukoliko budi imali interesa,”….- niti žele niti imaju interesa. Školuju li se Srbi po CG , lječe li se, nastanjuju li se i sl. ??? Naravno da ne, CG je tek 6- ta turistička destinacija po redu sa tendencijom ubrzanog opadanja. Itekako bi volio da je situacije identična sa druge… Više »

xxy
Gost
xxy

“Crna Gora je oduvjek imala svoju drzavnost i identitet kroz vjekove” tacno samo si zaboravio jednu rijec “srpski identitet”.

xxy
Gost
xxy

Jos da dodam toj Crnoj Gori koja je imala svoju drzavnost i srpski identitet vladala je srpska dinastija Petrovic koji su porijeklom Srbi iz BiH ,dosli na Njeguse i ubrzo postali vladarska kuca Crne Gore 200 narednih godina.

xxy
Gost
xxy

Srpski kralj Bosne i primorja Tvrtko I krunisan je krunom Nemanjica u Manastiru Mileseva. Srbi iz BiH zajedno sa Srbime iz Stare Hercegovine i Crne Gore oslobodili su BiH i dio danasnje CG 1876-78. Stara Hercegovina je pripala C.Gori a ostatak BiH po berlinskom kongresu 1878 pritiskom velikih sila Austriji. Dio CG je bio pod Turcima do 1912 a do… Više »

Kley
Gost
Kley

Tako je Mladene, pozdrav iz NK

eeee
Gost
eeee

A fudbaleri su poznati kao pametni i nacitani ljudi. Neka se ovaj ipak drzi lopte i svoje reprezentacije da mu se ne pobiju u svlacionici ka svaki put do sad.

Ragnar
Gost
Ragnar

Nije los momak Mladen, nije nista lose mislio kad je ovo rekao, da ne zamjerite stopostotni sam suverenista!

Gradski masinci
Gost
Gradski masinci

Potpuno se slazem sa tobom i nema razloga a komentare protiv njega. Bio je veliki sportista, komentar je nepoliticki, kraj.

roki
Gost
roki

Svska cast kad ima jos ovakvih koji misle

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Cujes ovog lika iz izmišljene drzave republike srpske koju ni Srbija ne priznaje nit iko normalan u svijetu!Nesretniče ti si ovdje zalutao taman ka i tvoja republikica koja ce ti se ubrzo ugasit,vjestacka ste tvorevina i svuda okolo vas,nit vas ko voli a još manje priznaje!A ti Krstajicu,sjedi imas jedan iz istorije,vidi se da,si tipicno za fudbalere nepismen covjek kao… Više »

Ovaj
Gost
Ovaj

Nisi ti nikakav katunjanin. Mozda ti je pradjed bio ali ti si rodom nedje iz Rozaja, to se osjeti dzabe se krijes.

Istina
Gost
Istina

Isto ko Njemci u Njemacku i Njemci u Austriju i jedni i drugi isti narod samo se zovu po nazivu drzave drukcije

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Istina

Gluposti, Austrijanci uopšte ne vole Nijemce. Bio sam jula mjeseca 2014-e u malom Austrijskom mjestu Maria Alm, zapadno od Salzburga- Tirol, kad je igrana finalna utakmica SP-a : Njemačka- Argentina. Svi su Austrijanci navijali za Argentinu. Tako bi i svi Crnogorci navijali protiv Srbije a i Srbi protiv Crne Gore.

haha
Gost
haha

Dobro je bar priznajte da vas niko ne voli

Boris
Gost
Boris

Uglavnom nas fukare ne vole

Vox
Gost
Vox

Normalno za svakog pametnog 👌🔴🔵⚪️ A ne ove nesrecne lokal patriote dudukljanske

Pogba
Gost
Pogba

Ko se stidi majcina mlijeka,taj ce biti rdja do vijeka!!! Da je vjecna!

Tijana
Gost
Tijana

Mene uopšte ne zanima odakle je Krstajić i koje su granice Balkana u njegovoj glavi. Reč je o fudbalu, tj.njegovom zvanju selektora i njegovim potezima vezanim za srpsku rep.. U prethodnom postu sam “progutala” čitavu reč, a to je NIKO, tj.da je prihvatio da bude selektor, jer Niko drugi nije hteo, a sigurno je učestvovao i u kopanju jame Muslinu.… Više »

auff
Gost
auff

Tijana, bolje da si progutala i sve ostale “reči”, ionako su besmislene

Tijana
Gost
Tijana

Šta ću kada ne znam da se izražavam tako smisleno kao ti.

J87
Gost
J87

Krstajić je Srbin iz Bosne. Živio u Zenici do rata. Posle otišao za Kikindu, pa ga uzeli Bjeka i Zeka, u Partizan.
Šalke itd…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Tako je, prekodrinski Srbin.

NK Bajo Pivljan
Gost
NK Bajo Pivljan

Ajde ne lupetaj bezkicmenjaku iz te (rs) pametnije ti je da ne laprdaš

Tako je to
Gost
Tako je to

Pa nema ni drugih ovi što brane veliku srbiju su oni izgubljeni kojima su kući pričali izmišljenu istoriju

gagi
Gost
gagi

E vidis Krstajicu,mi jesmo bratski narod,komsije,i slicno,ali nijesmo “JEDNA” Drzava. Za tvoju “informaciju” su dvije Drzave: Crna Gora i Drzava Srbija.E sad ako su ti “korijeni”iz ove manje Drzave,i to prihvacam,i drago mi je,i nemoj tako “pogresno”da sebe ubjedjujes.Sto se tice kao selektora Srbije,svaku srecu zelim,i dajem vam podrsku na predstojecem svjetskom prvjenstvu u fudbalu,do ispadanja,a onda idem dalje navijacki… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ gagi

” E vidis Krstajicu,mi jesmo bratski narod,komsije,i slicno,”..
—————————————————————————–
E vidiš gagi, mi na žalost jesmo komšije, ali nismo bratski narodi i sl.
Usadite to jednom u svoju glavi.
Emocije sa druge strane nisu identične.

MMM
Gost
MMM

@R.Srpska
Oladi vise sa nasih portala. Imas bratske narode u Rusiji, Bjelorusiji, Grckoj, Spaniji. Ti bi jednom narodu, koji 10 vjekova ima svoju drzavu, osporio to pravo. Citas li ti sta pises. Lijeci svoje komplekse negdje drugo.

MSC
Gost
MSC

E, čuo te je 😀 😀

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Koja je budala ovaj Krstajic… Jos kupio neprirodno bijele zube i napravio ovaj vjestacki osmijeh… Pa uzas.

alo
Gost
alo

Sto se palite, ogradio se covjek, rekao je “za mene”. Znaci to je njegovo licno misljenje, vazi za njega. Inace je Krstajic nase gore list koju generaciju unazad

Pedja
Gost
Pedja

Poltron i uvlakač se veoma brzo postaje ako hoćeš funkciju, to je recept za napredovanje.

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Boga mi ti o i tvoji iz Javorja i ne misle bas tako, i ako su mozda tebi potvrdili suprotno.

REALNO
Gost
REALNO

I Turska ima sličnu ideju za Srbiju. A, da, noje to isto.

Tijana
Gost
Tijana

Krstajić se ni u fudbal ne razume. Da je pametan, ne bi prihvatio na takav način da vodi reprezentaciju, kada je Muslin na ogavan način smenjen i nije hteo da se prihvati. Biće bruka u Rusiji.

Zelenasi
Gost
Zelenasi

Krstajicu ti si porEklom iz CG, Krstajici su casna crnogorska famelja, ali Crnogorci nisu i nikad nece biti Srbi a tebe su nazalost izgleda vec posrbili. Nikad vise 1918, Srbi nikad braca, samo komsije.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Zelenasi

Krstajić je rodom iz Zenice, znači prekodrinski Srbin. Po faci mu se vidi da nije Crnogorac. Zašto lažeš ??’

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Krstajic je iz Javorja, Zabljak. Porijeklom

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Možda mu je neki đed porijekom koji je otišao s onu stranu Drine. To bi značilo da ima daleko više naše krvi. No nebitno, opet vaši želi neke abnormalne i neprirodne zajednice. Mi Srbi to ne želimo, budi siguran.

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

A nije neki djed nego otac sokole. Rodio mu se pod Durmitorom.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Kažem ja, opet vaši traže neke abnormalne i neprirodne zajednice.
Mi Srbi ih ne želimo, opekli smo se kroz dvije ( ili tri) Jugoslavije.

Lobovanje
Gost
Lobovanje

@R.Srpska
Ma kakva Jugoslavija, nije vas interesovala Jugoslavija, posto ste svaku srusili. Vi ste htjeli da sve narode posrbite, htjeli ste neko carstvo. Svi su od vas pobjegli bolan, zar to ne vidis.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

…” Svi su od vas pobjegli bolan, zar to ne vidis. “….

E, onda je red da i vi bježite od nas. Ne Crna Gora no Crnogorci kao kolektivitet.

xxy
Gost
xxy

Stara Hercegvina

Zelenasi
Gost
Zelenasi

Tako je Titogradjaninu, svudje bi poznao te plave oci i velik nos. Krstajici su istina sa Zabljaka, cisti Crnogorci. No je ovoga ocigledno zaveo veliki grad te je zaboravio ko je i sto je.

Niksic-Cetinje
Gost
Niksic-Cetinje

Da ,stvarno mu se po faci vidi da nije Crnogorac.Crnogorci su lijepi,pametni i samouvjereni,uz duzno postovanje prema doticnom i ostalima.A sto se ti iz RS toliko bavis nama,da mi je znati?Mi svoje volimo,nikog ne mrzimo i srecni smo u svojoj drzavi.Ne interesuje nas Srpska,ni najmanje.I ne lutamo po vasim portalima da vidimo sto mislite o kojoj temi.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Crnogorci su lijepi,pametni i samouvjereni,
——————————————————-
Neka su, ali samo neka su što dalje od nas.
A moj virtuelan boravak ovdje nije ništa, u poređenju s vašim fizičkim boravkom među Srbima, a o njemu sam dao jasno mišljenje u prvoj rečenici.

Xxx
Gost
Xxx

Imas komplekse od Crnogoraca… zao mi je stvarno ali necemo se seliti zbog probudjenih seljacina koji jove da budu glavne face u svom gradu pa im smeta Crnogorska ljepota, pamet, kuraz!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Xxx

Iz Srbije oćete, svi naseljeni poslje ww2 zajedno sa potomstvom. Neprirodno je da vas u Srbiji ima toliki broj a niste domicilni kao Mađari npr. Ali, masovna seoba bez krvavo stečene i otete imovine. A ako ima Srba kod vas ( naravno, onih iz Srbije ili RS), slobodno ih šaljite nama.

Mislim da je ovo krajnje pošteno.

naravno
Gost
naravno

R. Srpska, naravno da su tamo samo Mađari domicilni, a Srbi postali od Crnogoraca raseljenih po Šumadiji, jer su lokalno stanovništvo odveli vaši patrijarsi u Austriju. Sad Srbi uzimaju mađarsko državljanstvo pa opet srbujete po CG i RS jer nestajete polako svojom greškom….

Lobovanje
Gost
Lobovanje

@R.Srpska
Slusaj Bosanac, uredjuj ti to po Bosni, no ni tamo vise ne moze. Kasapnicu koju ste pravili po Bosni vise ne mozete ponoviti. Vrijeme Hitlera i Radovana Karadzica je zavrseno.

Краљ
Gost
Краљ

Жени се Цетињанин, тај женим се
О са срећом од којима како се зове
Лазар тајо!! Пи ђе нађе Србина

Xxx
Gost
Xxx

Cuti bosanceros

auff
Gost
auff

R. Srpska,
Krstajići su prirodni Crnogorci, a ako se ko izjašnjava kao Eskim, njegova stvar, voli čovjek da bude Eskim, i šlus!

Čevo
Gost
Čevo

Ovaj da je imao obraza ne bi nikad preuzeo klupu Srbije. Isto je uradio Brnovic, skoro pa indeticna situacija samo sto su se Srbi plasirali a mi smo Cica izbacili kad je dosao do baraza,bit ce se genije bio uplasio da se ne kvalifikujeno…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Bruka i sramota..koja primitivnost…Pretvorili su Sport u Politiku…UEFA..mora da reaguje i krstajica sankcionise..Treba zabranit srbiji da ucestvije u rusiju…Ovo je skandal..ovo..je nakaza..

Milton
Gost
Milton

Na zalost nijesu.Da su se razisle po Cesko– Slovackom modelu, sa cime bi dobili Dva mjesta u UN,Dva u Monetarnom Fondu ,Dva u Svetskoj Banci i ostalim Svetskim organizacijama,od cega bi imale koristi OBADVIJE ZEMLJE. Ali Crnogirska pilitika,kao isturena Americka ,mnogi je STETE napravila sebe a posebno SRBIJI. Plasim se da je to politika kratkotrajnog daha,i da ce se na… Više »

auff
Gost
auff

Milton, ha,ha,ha….apsurd do daske!

Nikola
Gost
Nikola

Zelja te bila

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ja sam krajnje iskren. Srbi jednostavno ne podnose Crnogorce. Nema tu ni “m” od mržnje, stvar je u odbojnosti. Pročitajte komentare po VN u vezi npr. mora koje poplavljuje CG primorje, ili idite na rubriku VN-a : turizam. Doduše, komentara je prilično malo, ali oni što ih ima su prepuni ironije i sarkazma. Druga stvar, ponovo treba reći istinu pa… Više »

EST
Gost
EST

Ali je problem prijatelju, zasto mene neko mrzi jer je crna gora usla u nato? zasto mene neko mrzi jer je crna gora priznala kosovo? kakve ja veze sa tim imam? O tome se radi, meni je jasno da neko ne voli to, al ne moze toliko da se generalizuje, svaki sledeci problem se stvara iz toga, jer je veliki… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

EST

Nemaš se ti šta meni pravdati.

Rade007
Gost
Rade007

Hahhaha vidim da imaš gadan problem u glavi,pa shvatam da se tobom ne vrijedi rapravljat. Samo ću ti reć,da je Republika Srpska isto što i San Andreas,Las Venturas,San Fiero…obični peč,izmišljena lokacija u Bosni. Stanovnici te nepostojeće države su Bosanci. Đe je ta tvoja “država” na nekoj svjetskoj karti? Đe ste u Ujedinjenim nacijama? Đe ste u UEFA,FIFA,zna li ko za… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Rade007 Dobri moj Rade. Po rezultatim popisa u Republici Srpskoj iz 2013. godine, u Republici Srpskoj živi 92% Srba, srpskim jezikom govori 92% stanovništva. Po rezultatima popisa u CG iz 2011. god. u CG živi 43% Crnogoraca a crnogorskim jezikom zbori cca 1/ 3 stanovništva. Šta ti ovo govori, moj dobri Rade ??? Govori li nešto o identitetu, krizi… Više »

Cxx
Gost
Cxx

To je regija u Bosni
Kad se osamostalite mozes da pricas tako
I u Hercegovini najvise ima hercegovaca pa nisu drzava
Ubise te kompleksi druze
Crna gora je stara drzava
Nemas ti nama sto da pricas no se vidi kako ces svoju inhoces linke praviti
Bojim se da vam je max da se utopite u stbiju, no ponportalima citam da vas vecina u stbiji nece

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ne negiram ja CG državnost, zabolje mene za vas ukoliko nemate veze sa nama.

Cxx
Gost
Cxx

Evo i vucic priznade kosovo

Rade007
Gost
Rade007

E viđi ovako ti R. (Imaginarna) Srpska. Ja sam Crnogorac 100000000%. Prvo da mrdneš nekad iz tog tvog sela ,znao bi da u Crnoj Gori ljeti,od Srba ne može da se prođe ulicom,ne može se peškir stavit koliko ih je. A to kolika je odbojnost,pobija činjenica da ja tamo idem često i kad god odem,glavna sam atrakcija,jer sam Crnogorac. Čim… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Rade007 1. Ti ” Srbi” iz Srbije koji dolaze u vaše fekalno more su vaši montenjari kojih ima i previše u Srbiji. 2. Etvo vidiš, toliko nemaš karaktera da ideš u Srbiju. Ideš li na prijateljsko Kosovo ili Albaniju ??? 3. Ljudima je zanimljivo što si atrakcija iz CG , identično kao što je zanimljiva rijetka vrsta biljke ili… Više »

Mitar
Gost
Mitar

Tornjaj se onoj budaletini Dodiku.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Rade007 Još nešto,… to što ideš često u Srbiju može samo jedno značiti : imaš nekoga svoga gore. E, to je po meni loše ako je istina što navodim. Svako svojoj kući i mirna kuća. Jugoslavije ( ni jedne, ni druge ni treće) kao ni jajednice SiCG više nema a neće ih nikada, nikada, nikada više ni biti. Želim… Više »

R. Srpska
Gost
R. Srpska

R. Srpska @ Rade007 1. Ti ” Srbi” iz Srbije koji dolaze u vaše fekalno more su vaši montenjari kojih ima i previše u Srbiji. 2. Etvo vidiš, toliko nemaš karaktera da ideš u Srbiju. Ideš li na prijateljsko Kosovo ili Albaniju ??? 3. Ljudima je zanimljivo što si atrakcija iz CG , identično kao što je zanimljiva rijetka vrsta… Više »

Musa
Gost
Musa

Ne objasnjavaj mu nista. Vidis da je psiho..

Prcko
Gost
Prcko

Ti bi da nas posvađaš? Čiji si?

boki
Gost
boki

A sta rade dps botovi, svudje li ih ima… Ajte po sendvic pa na spavanje.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tako je Krle

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ovo ne dijeli ogromna većine srpskog naroda, Krstajić lupeta gluposti. Srbima je dosta i Crnogoraca po Srbiji a kamoli još i ovi iz Crne Gore, Bože me sačuvaj i sakloni. Ova izjava Krstajića ne samo da je velika laž, ovo čak nije ni nadrealizam, ovo je apsurd nad apsurdima. Krstajiću Nele Karajlić sa svojim nadrealistima kao i Monty Python- ovci… Više »

Samo ne crbin
Gost
Samo ne crbin

Ajde vucaj se vise, genocidna avetinjo.
Radi nesto…pušti se ovih idiotskih komentara!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Radi nesto…
————-
Reče mi crnogorac.
Nadrealizam.

Samo ne crbin
Gost
Samo ne crbin

O cemu pricas, Krstajicu??!!??
Koja ista drzava???
21.05.2006. godine na referendumu,cije je rezultate priznao cijeli demokratski svijet,Crna Gors je vratila nezavisnost i samostalna je i medjunarodno priznata drzava.
Kakvi su komoleksasi Srbi – politikom se bavi i selektor fudb. reprezentacije.
Za nevjerovati.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Samo ne crbin Smanji doživljaj nesrećo, dobićeš infarkt. Ovo mišljenje ne dijeli naj manje 97% Srba, Srbi čak ni ne dolaze kod vas dolje ( sizuacija s druge strane nije identična, na žalost). Srbi misle ovako : CG se davno razišla od Srbije, hvala im i to je više no dobro to je odlično. No, krajnje je vrijeme da… Više »

zvizdan
Gost
zvizdan

kako si puka….

Samo ne crbin
Gost
Samo ne crbin

@R. Srpska,
Ovo ce biti posljednji put da mi se ti, genocidna budalčino, obratis i konentarises moje poruke.
Shvati,
Sa takvim isprdcima kao sto si ti ne zelim polemisati, idiote bolesni.

Cxx
Gost
Cxx

Pola Bosne i Hercegovine je iz Crne Gore potijeklom nesrecnice…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Cxx

Jesu, muslimani.

Musa
Gost
Musa

A cus..

ddk
Gost
ddk

ovo su price za malu djecu. isto kaobprije referenduma kad su pricali da cemo pocrkat od gladi bez vojvodjansko brasna ili sto li je vec bilo

F hey
Gost
F hey

Nemamo mi para za to brasno sa 2e za hranu dnevno

Dragi
Gost
Dragi

Dolazili šleperi u CG i sve džabe dijelili, e sad toga vise nema… Ko izmišlja te gluposti i za kakve je to profile da mi je znati..

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Pa i pocrkasmo sram te bilo…Najzaduzenija smo zemlja u Svietu po velicini i broju stanovnika,no se ti hranis sto posto preko zelenasa pa ne vidis biednice…da smo posli u ne stanak….

MILA
Gost
MILA

A ima jos malo ovih Crnogoraca iz interesa, oni su svi Svetozar Marovic!

Dragi
Gost
Dragi

Zar ih ne prepoznajes, eto su puni ruskih para..

Ve$a
Gost
Ve$a

Ajde Cedo… Nema toga vise Odavno, niti ce ikad vise! Samo nek si zdra’o!

Dragi
Gost
Dragi

A za nene je Srbija Ruska gubernija a prije toga je bila turski pašaluk.

Bhf
Gost
Bhf

Realnost ga demantuje

Send this to a friend