Fudbal

Mesiju prijeti žestoka suspenzija

photo: twitter Goal

Lionel Mesi nalazi se u ozbiljnom problemu, pošto mu prijeti dvogodišnja suspenzija!

Razlog?

Izjave nakon meča sa Čileom, koji je njegova selekcija pobijedila 2:1 i osvojila treće mjesto.

Mesi je protiv Čilea dobio tek drugi crveni karton u karijeri, na prvi pogled možda prestrogo.

Majstor iz Rozarija je već je bio bijesan nakon polufinala sa Brazilom i spornih sudijskih odluka, pa je osuo paljbu po KOMNEBOLU sa optužbama o namještenom turniru.

”Kopa Amerika je namještena da Brazil osvoji. Ja se nadam da sudije i VAR tehnologija neće uticati  utakmicu finala i da će dopustiti Peruu da bude ravnopravan rival , ali male su šanse da se to desi. Ne moramo da budemo dio ove korupcije”, kazao je između ostalog.

Španski As prenosi da bi KOMNEBOL mogao prema pravilniku da ga suspenduje na dvije godine, zbog optužbi o namještanju i korupciji.

Mesi bi u tom slučaju propustio narednu Kopa Ameriku, koja se održava u Argentini i Kolumbiji, kao i kvalifikacije Svjetsko prvensvo u Kataru.

Navodi se da jednog od najboljih fudbalera svih vremena sigurno čeka kazna, a ostaje da se vidi da li baš tako drastična.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Love Me now
Gost
Love Me now

Odakle da pocnem ? Od nesviranih penala Celsiju protiva Basuralone ? Pa redom .. nezasluzenom zlatnom loptom 2010 u J A republici…al dobro, Lesi malo doprinosi fudbalu vise marketingu….samo mi nemojte o Ronaldu sad vi sto balavite za Lesijem, ajde evo dacu vam ovo : kao igrac dobar je , kao osoba? Pa ne bih mog sugavog psa Dzimija za… Više »

Animus
Gost
Animus

Ne pocinji nista😊 Nesvirani penali Celsiju nemaju veze sa Mesijem i Barsom, nego sa kladionicama, jer je cijeli svijet igrao na pobjedu Celsija u toj utakmici. Svi smo odje kompetentni da sudimo Mesiju ili Ronaldu, jeli bolji ovaj ili onaj haha Pazi ti Dzimija.

Klinton 2
Gost
Klinton 2

Nepravedno mu je dat crveni karton u prošloj utakmici

Roma
Gost
Roma

A sto cini hobit.kad mu ne ide nista.onda samo siri ruke buni se pravi pritisak…pa sudija nije svira dva ocigledna jedanaesterca za Venecuelu..pa se nisi bunio..

Podgorica
Gost
Podgorica

Dozivotna suspenzija za prevaru od igraca

Jovo
Gost
Jovo

Kaze lazni podgoricanin

Podgorica
Gost
Podgorica

Xaxaxaxaxx o jovo pametni .dbr je kad si ti pravi a nisi lazni car jovo mali

Send this to a friend