Fudbal

Mi da vodimo glavnu riječ

Na pravo putešestvije krenuli su juče fudbaleri Budućnosti. Naš osvajač Kupa, najprije je sinoć stigao u Trebinje, odakle će danas stići u obližnji Dubrovnik, a onda momke u plavom očekuje let do Varšave.

Iz glavnog grada Poljske uslijediće novi let do Talina, a potom i vožnja autobusom na istok Estonije do Rakverea, gdje će sjutra krenuti evropske avanture protiv Trans Narve u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, sve to mnogo ne brine momke Branka Brnovića misli su usmjerene samo na rivala iz Estonije.

“Gledali smo protivnika, napravili analizu, znamo njegove vrline i mane, a to ćemo pokušati da iskoristimo”, poručio je pred dugo putovanje”, kapiten Budućnosti Stefan Milić. “U utakmicu moramo da uđemo oprezno, bez zalijetanja, sa planom da u prvih 10-15 minuta vidimo kako će domaćin da igra”.

Mladi kapiten u jedno je siguran.

“Želimo da vodimo glavnu riječ. Nadam se da ćemo meč riješiti u našu korist i revanš pod Goricom dočekati mirnije”, dodao je Milić.

Kao udarna igla Trans Narve nametnuo se američki napadač Erik Mekvuds, ali…

“Nije on jedini igrač od kojeg prijeti opasnost, ima ih i u veznom redu. Ali, kako god, vjerujem da ćemo naći rješenja za domaću ekipu. Uigrani smo i očekujem da uspješno odradimo ono što je do nas kako u odbrani, tako i u ostalim linijama tima”, nema dilemu 19-godišnji štoper “plavih”.

Milić je sjajnim igrama odavno skrenuo pažnju, a posljednjih dana pominje se intreresovanje Partizana.

“Prija to interesovanje velikog kluba, ali ja sam igrač Budućnosti mislima sam ovdje. Koncentrisan sam na ono što nas čeka, svi želimo uspjeh. Želim maksimalno da pomognem klubu i saigračima u ovako važnom dvomeču”, na pravi način je zaključio Milić.

Utakmica sa Trans Narvom na programu je sjutra od 17.30h u Rakvereu, gradu koji je od Narve udaljen oko 100 kilometara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kutinjo
Gost
Kutinjo

Ima jedan vic Brnović trener,i kraj vica.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Serdar
Gost
Serdar

Daj boze

Send this to a friend