Fudbal

Mijatović: Nadam se da će Srbija, Hrvatska i Slovenija igrati na EP, Crna Gora ima šansu, ali…

Foto: Printscreen YouTube

Legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović za medije u Srbiji komentarisao je učinak zemalja bivše Jugoslavije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

“Pratim utakmice kvalifikacija svih zemalja iz regiona, to je potpuno normalno. Nadam se da će barem tri reprezentacije igrati na Evropskom prvenstvu, što bi bilo fenomenalno. Nadam se da će se Srbija, Hrvatska i Slovenija kvalifikovati, a ostali će vjerovatno za neku godinu možda i uspjeti”, rekao je Mijatović za Kurir.

To praktično znači da, nekadašnji igrač Partizana, Real Madrida i Valensije između ostalih, ne daje previše šansi Crnoj Gori da u posljednja tri kola nadoknadi dva boda zaostatka za Srbijom, uprkos činjenici da će naredni meč igrati upravo na stadionu “Rajko Mitić” 17. oktobra.

“Ima šanse, međutim mislim da je neriješeni rezultat u Litvaniji (2:2) malo vratio Crnu Goru unazad, ali u sportu je sve moguće, pogotovo u fudbalu. Teoretske šanse postoje, neće biti lako, ali ako odigraju dobro naredne utakmice sve je moguće”, istakao je Mijatović.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
CetamariusChunkPrelatacu
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ceta
Gost
Ceta

Nikad nijesi ništa učinio za cg,a ni pokušao

marius
Gost
marius

Uzdamo se u tvoju prognozu, jer si se pokaza ka dobar prognozer. Za ovo potonje sv. prvenstvo , si govorio, da je srbija jaka, i da moze daleko dogurat. Svi znamo kolko je daleko dogurala. Ako je neko zaboravio, bili su potonji u grupi. Idemo CRNA GORO !

Chunk
Gost
Chunk

nadam se da srbija PRESKOČITI ovo evropsko prvenstvo. pa Crna Gora i Mađarska neka se kvalifikuju!! !

Prelatacu
Gost
Prelatacu

E ja se nadam da srbina nece.. vidim da binti voluo da vidis srbiju tamo, a ako je srbija tamo onda mi nismo..

Send this to a friend