Fudbal

Mijatović: Volio bih da Jović obuče dres Reala, navijao sam za Ajaks

Legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović kaže da bi mu bilo drago da napadač Ajntrahta Luka Jović potpiše za Real Madrid.

Mijat je čuvenim pogotkom protiv Juventusa u finalu Lige šampiona ušao u istoriju kraljevskog kluba, a dvije decenije kasnije na pragu Bernabeua je ubojiti Jović.

“On nije zvanično potpisao, pa ne mogu da komentarišem na pravi način. Volio bih da što veći broj naših fudbalera igra u najvećim klubovima. Svakako bi mi bilo drago da Luka postane član Reala. A šta i koliko može u Madridu, pričaćemo ukoliko potpiše ugovor”, rekao je Mijatović za Blic sport.

On je komentarisao i sjajnu sezonu Dušana Tadića…

“Dušan je igrao sezonu života. Žao mi je što Ajaks nije prošao u finale Lige šampiona, navijao sam za njih. Dušan se nametnuo toliko da je apsolutni lider. Ako je neko zaslužan za duplu krunu u Holandiji i polufinale Lige šampiona – to je Tadić. Pa ponovo Tadić, i opet Tadić. Pa tek onda De Liht, De Jong…”, rekao je Mijat.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vukmirovic
Gost
Vukmirovic

Treba procitat intervju sina pokojnog Gen sekretara fudbalskog saveza Jugoslavije Branka Bulatovica pa Ce se vidjet kakva je ovo ljudeskara

MNE1
Gost
MNE1

Tako mi nasih “cronogoraca”

Send this to a friend