Fudbal

Mijatovićeva kandidatura za jedinicu, Mugi se ne zaustavlja

http://fk-buducnost.me/

Deset dana je ostalo do starta novih kvalifikacija, a Crna Gora je u velikim problemima nosioci igre su daleko od forme, veliki broj reprezentativaca uopšte ne igra, pa će Ljubiša Tumbaković imati velike muke da sastavi tim koji će biti konkurentan Bugarskoj 22. marta u Sofiji i tri dana kasnije velikoj Engleskoj pod Goricom.

Dnevne novine donose pregled učinka svih onih koji su bili tu na posljednjim okupljanjima, jer je jasno da iznenađenja teško da može da bude.

GOLMANI

DANIJEL PETKOVIĆ (Lorijen, Francuska) Očigledno ima problema u timu i poraz Lorijena od Nansija (3:2) gledao sa klupe. Nema takmičarski meč u 2019. godini i jasno je da će Tumbaković morati da traži drugo rješenje na mjestu “jedinice”

MILAN MIJATOVIĆ (Budućnost) Sve što je do njega u Telekom 1. CFL on brani. Na četiri meča u proljećnjem dijelu šampionata savladan samo jednom i to čudnim golom, nakon devijacije, protiv OFK Titograda.

DAMIR LJULJANOVIĆ (OFK Titograd) “Romantičari” sa Starog aerodroma igraju očajno u ovom dijelu sezone, vezali su tri poraza, a Ljuljanović je sedam puta vadio loptu iz mreže.

ODBRANA

STEFAN SAVIĆ (Atletiko Madrid, Španija) Odigrao čitav meč protiv Leganesa (1:0), večeras ga čeka jedan od najvećih ispita u sezoni protiv Juventusa. Očekujemo da Savke povede crvenu vojsku u boj protiv Bugara i Engleza.

ŽARKO TOMAŠEVIĆ (Ostende, Belgija) Neočekivano presjedio na klupi kompletan meč protiv Genta (2:1).

MARKO SIMIĆ (Pahtakor, Uzbekistan) Nakon povrede izgubio mjesto u startnoj postavi Pahtakora. U remiju sa Persepolisom (1:1) u azijskoj Ligi šampiona ušao u 85. minutu.

ADAM MARUŠIĆ (Lacio, Italija) Ustalio se u timu “nebesko-plavih”, odradio korektnih 90 minuta na gostovanju Fiorentini (1:1).

FILIP STOJKOVIĆ (Crvena zvezda, Srbija) Standardan uz desnu aut liniju Zvezda lako izašla na kraj sa Zemunom (4:0), titula je praktično već na Marakani.

BORIS KOPITOVIĆ (Čukarički, Srbija) Odradio novih kvalitetnih 90 minuta protiv Dinama iz Vranja Čuka remizirala 1:1.

RISTO RADUNOVIĆ (Astra, Rumunija) Jedan od najboljih igrača Astre ove sezone pocrvenio u 80. minutu na gostovanju Krajovi. Njegov tim poražen 1:0.

VEZNI RED

NIKOLA VUKČEVIĆ (Levante, Španija) Dobio šansu u 83. minutu Levante porazom od Viljareala (0:2) komplikuje status.

MARKO VEŠOVIĆ (Legija, Poljska) Zbog žutih kartona preskočio pobjedu Legije na gostovanju Arki (2:1).

VLADIMIR JOVOVIĆ (Jablonec, Češka) Protiv Teplica dobio šansu od 73. minuta-njegov tim pobjedom 2:1 ostao u evro zoni.

ALEKSANDAR ŠĆEKIĆ (Partizan, Srbija) Odigrao 90 minuta protiv Voždovca Partizan porazom 1:0 na gostovanju dotakao dno, Zvezda na dalekih +21, Radnički na +14!

MARKO JANKOVIĆ (SPAL,Italija) Teško mu pada privikavanje na Seriju A presjedio na klupi u poraz SPALa na Đuzepe Meaci od Intera (2:0).

MIRKO IVANIĆ (Crvena zvezda, Srbija) Polako postaje važan šraf u Zvezdinom sistemu igrao cijeli meč u demoliranju Zemuna 4:0.

NEBOJŠA KOSOVIĆ (Partizan, Srbija) Standardan u vezi “crno-bijelih”, ali Partizan ponovo poražen (1:0). Voždovac produžio krizu i Partizana i našeg reprezentativca.

ALEKSANDAR BOLJEVIĆ (Beveren, Belgija) Standardan na desnom krilu Beverena njegov tim remizirao za vikend sa Varegenmom kod kuće (1:1).

DARKO ZORIĆ (Okzetpeš, Kazahstan) Odigrao cijeli meč na gostovanju ekipi Žetisju na otvaranju šampionata njegov tim doživio debakl (5:1).

LUKA MIRKOVIĆ (Budućnost) Zaključao sredinu terena u derbiju na Trešnjici Budućnost nastavila da melje (3:0).

ASMIR KAJEVIĆ (Čukarički, Srbija) Zamijenjen u finišu meča protiv Dinama iz Vranja u remiju Čukarikog 1:1.

DENI HOČKO (Famalikao, Portugal) Zbog žutih kartona propustio domaćinstvo Bragi II bez njega u timu drugoplasirani Famalikao iznenađujuće poražen (1:2).

NAPAD

FATOS BEĆIRAJ (Makabi Netanja, Izrael) Najboji strijelac izraelskog šampionata ovog vikenda nije poentirao, ali je odigrao ponovo 90 minuta u remiju 2:2 saHapoel Hederom. STEVAN JOVETIĆ (Monako, Francuska) Još bez minuta nakon serije povreda. Monako remizirao sa Bordoom, ogroman znak pitanja stoji iznad Stevana kada su u pitanju nastupi na startu kvalifikacija.

STEFAN MUGOŠA (Inčon, Južna Koreja) Tamo gdje je stao prošle sezone, nastavlja i ove dva kola i drugi gol, ovog puta za pobjedu nad Gojngjanom2:l.

LUKA ĐORĐEVIĆ (Arsenal Tula, Rusija) Preskočio gostovanje Rostovu Tula remizirala 0:0. Luka bi ogao da bude faktor iznenađenje na startu kvalifikacija, s obzriom da smo tanki u ofanzivi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Onoga malg Carevica iz Barselone treba prikljucit prvom timu obavezno, jer ce ni ga neko “otet”, pa ce ni djavo opet bit kriv. Vodite malo racuna o nasim talentima, daj te im sansu, pa dakoBog dadne da se u skorije vrijeme plasiramo na neko veliko takmicenje .

armando
Gost
armando

Imate Petra Grbića i Piksija koji igraju za Radnički
Priključite Andriju Vukčevića iz Spartak Subotice

Napadači nam nisu problem jer igramo u formaciji 4-5-1 gdje taj 1 može biti Mugoša ili Bećiraj..

liman
Gost
liman

Prema trenutnoj formi i kvalitetu najbolji spisak bi bio: Golmani: Milan Mijatović, Danijel Petković, Vladan Giljen Odbrana: Stefan Savić, Žarko Tomašević, Adam Marušić, Risto Radunović, Filip Stojković, Igor Vujačić, Boris Kopitović, Ilija Tučević Sredina: Aleksandar Šćekić, Nebojša Kosović, Nikola Vukčević, Mirko Ivanić, Marko Janković, Marko Vešović, Aleksandar Boljević, Vladimir Jovović, Igor Ivanović Napad: Stefan Mugoša, Fatos Bećiraj, Luka Đorđević, Nikola… Više »

Boris
Gost
Boris

Pompezni naslovi , a liga jad jadni. Ni stadiona krstenog. Da ne pricam o kvalitetu fudbala. Proglasite amatersku ligu jadovi jadni.

ehti
Gost
ehti

A odakle si ti prijatelju. Neka moderna sredina, sofisticirana, ugladjena…?

Escajg
Gost
Escajg

Ne znam zasto je sada gora situacija nego ranijih godina. Nije, sve je isto, standardno. Ja ne pamtim od 2007. da su nam svi igraci bili starteri u klubovima… Golman: Sto se ovih meceva tice, Mijatovic jeste trenutno u vecoj formi od Petkovica. Tako da bi on treba biti medju stativama. Odbrana: Savic neprikosnoven. Simic vjerovatno jer boljeg nemamo, po… Više »

Soccer
Gost
Soccer

Ko gura ovoga Ljuljanovica?
7 golova u konobarskoj ligi za 3 meca primio, i jos na spisku…
Dajte ljudi, malo ozbiljnije skautirajte ekipu ( dosta ovih nije za Repku)!

Nikšić
Gost
Nikšić

E šta rade novinari titogradski!Guraju se malo ova dvojica a… 🙂 Pa Giljan je bolji od oba ali ga ne pomenuste ni jednom kao da nidje ne brani a ne za aktuelnog prvaka i trenutno za najboljI klub u CG. I slucajno je skoro oborio rekord koji vjerovatno vama nije važan jer ga je on oborio.

Gggggg
Gost
Gggggg

On je ugasio svoju karijeru primanjem onih golova kad je branio za Celik

Nikšić
Gost
Nikšić

Ma znam, nego su mi smijesni ovakvi tekstovi. Imamo mi još golmana koji su zasluzili poziv

Send this to a friend