Fudbal

Mugoša: Dišemo kao jedan, možemo protiv Danske

foto: Vedran Ilić

Crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša kaže da je idealna atmosfera tajna uspjeha naših fudbalera.

U razgovoru za Sportklub, naš napadač poručuje da će ekipa dati sve da bude uspješna i u oktobru kao u septembarskim kvalifikacionim mečevima.

„Odigrali smo perfektno protiv Kazahstana i Rumunije. Osvojili smo svih šest bodova i napravili veliki korak ka ostvarenju našeg cilja a to je plasman na Mundijal. Sada nas očekuju mnogo teške utakmice protiv Danske i Poljske. Međutim, mi smo tokom kvalifikacija u svaki meč ulazili kao da je finale, tako će biti i sada“ rekao je za Sport Klub Stefan Mugoša i nastavio:

„Već sada se uveliko priča o Danskoj i postavlja pitanje da li možemo da dobijemo taj meč. Ako smo mogli u Kopenhagenu da pobijedimo, možemo i u Podgorici. Uz pomoć naših navijača i vetar u leđa koji dobijemo možemo da dobijemo bilo koju reprezetaciju u Evropi. Kristalno je jasno da ćemo duel sa Dancima dočekati motivisani do neba, spremni da damo i više od maksimuma da bi stigli do cilja.”

Mugoša smatra da je odličan odnos između igrača najbitniji za uspjeh u ovim kvalifiakcijama.

„Naša najveća snaga je timski duh. Svi dišemo kao jedan. Pozitvna hemija se osjeća u vazduhu. Na terenu i van njega se ponašamo kao musketari, svi za jednog, jedan za sve. Pored toga, do sada nismo dozvolili da upadnemo u euforiju, pa nećemo ni sada. Ponavljam još jednom utakmice sa Danskom i Poljskom čekamo na isti način kao i sve prethodne. Kao finale.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stari
Gost
Stari

Jasno je da mozete momci.Hrabro muski pa treba i malo srece svakako pa stanam bog da.I dosadste dosta postigli bez ikakve sumnje.

Send this to a friend