Fudbal

Murinjo napustio Junajted!

Žoze Murinjo nije više trener Mančester Junajteda!

Poslije dvije i po godine, Murinjo je otišao sa Old Traforda, gdje praktično nije ostavio nikakav trag.

Klub je saopštenjem potvrdio odlazak menadžera.

“Klub se zahvaljuje Murinju za njegov rad u Junajtedu i želi mu uspjeh u budućnosti. Novi vršilac dužnosti menadžera biće postavljen do kraja sezone, dok klub bude tražio novog stalnog trenera.” saopšteno je iz Junajteda.

Murinjo je osvojio dva trofeja na klupi “đavola”.

Bio je najbolji u Ligi Evrope i FA kupu 2017.godine.

Međutim, loše je otvorio novu sezonu u Premijer ligi, a njegov tim već zaostaje 11 bodova za Čelsijem, koji je u zoni Lige šampiona.

Uspio je da kroz grupnu fazu Lige šampiona izbori plasman u nokaut fazu, ali će Junajted sa novim menadžerom dočekati mečeve osmime finala sa Pari Sen Žermenom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

Brnu u Mancester

Mijatovic 8
Gost
Mijatovic 8

niko njega ne bi mogao pocerat niti bi on napustio.. krpelj je to.. vidio je majstor da mu je dosao kraj jer su izvukli PSG i ligi sampiona i vidio je da nema dalje a ovamo zaostaje 20 bodova!!!

Mišonja
Gost
Mišonja

Taman u Buducnost umjesto Brnovica..

prevarant
Gost
prevarant

Ista priča je bila i sa Realom. Takođe ništa nije značajno osvojio, poslije njega sa istim timom Anećeloti je osvojio jednu, a Zidan tri Lige šampiona. Samoreklamer koji je uspio da žestoko naplati dva uspjeha sa Portom i Interom, koristeći “parkirani autobus” ispred svog gola kao taktiku. Kod njega je jedan Real sa onakvim pojedincima igrao bunker protiv Barcelone i… Više »

vjecna da je
Gost
vjecna da je

pade u vodu njegov pokusaj zatvaranja sredine sa 3 4 kojna zadruzna i velicanje te igre….igraci sredine terena su vazda bili majstori kreatori a ovaj netrener je uveo konje koji se guraju zatvaraju postavljaju bedeme…go munjo tehnika brzina to je cilj igre fudbalske

Blavor
Gost
Blavor

Muri je tvdroglav, neće da se mijenja, nece u korak sa vremenom… Zlatne godine bile su sa Portom, sa Interom iako je osvojio LŠ, to se jednom tako osvaja, na onaj nacin… Potrefilo se da je imao nenormalno snažne, spremne igrače, između ostalog, Dejan Stanković, Zaneti, Eto, tad su bili snažni kao konji, odrao ih je, nijesu poslije valjali 5… Više »

Timotijev brat
Gost
Timotijev brat

Da, to je CG. Cim stvari malo lose krenu onda sve najgore. Lik je osvojio oko 30 trofeja, prvenstva engleske, italije, spanije, masu kupova, ligu evrope, ligu sampiona… Vodio Celzi, Real, Junajted, Inter, Benfiku… No on veze nema, dobro je kad smo mi sa portala uspjesni. Kao kk buducnost, kad igraci promasuju suteve kriv je trener hahahaha

mimo
Gost
mimo

Sve je to tacno, ali nije unaprijedio fudbal ni zeru… Igrao je katenaco, a svi znamo da ga nije cak on ni izmislio. Igrace Intera je iscrpio do te mjere da se sljedece sezone nijesu mogli odvojit od bolnickih kreveta a mnogi su i karijere zavrsili (necemo pricat koliko je srece imao tad u Ligi sampiona, da ga Barsa onako… Više »

gost
Gost
gost

on ne moze biti trener ni Ibra iz Rozaja

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Muro, dođi u Budućnost.

Maks
Gost
Maks

Murinjo nije napustio MU. Dobio je nogu iz MU. Naspicali su ga, mada se nece zalit, uzece par miliona iz ugovora.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Nula i covek, i trener… spasio si Mancester sa
odlaskom…

Zvizdan
Gost
Zvizdan

A okle ti znas kakav je covjek

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Bravo aj sad u Partizan

Dragutin
Gost
Dragutin

Pričajmo šta oćemo al čojek koji nikad nije igrao fudbal, realno, teško da može bit dobar trener. To što je osvojio… bogami više sreće no pameti. Ako kontamo među trenerima koji nijesu igrali fudbal, kapa dolje.

LOL
Gost
LOL

Zidan je novi trener

nika vise 1918
Gost
nika vise 1918

Ferguson da vodi Mancester svaku trecu utakmiccu,bolje bi rezultate imao nego Murinjo i svi prije njega

Djuroni
Gost
Djuroni

-gdje praktično nije ostavio nikakav trag-???
A Liga UEFA, to nije nikakav trag jel’?

mimo
Gost
mimo

Prakticno nije. Mancester Junajted nikad nije postavljao cilj da osvoji Ligu UEFA, a Murinjo je previse dobro placen da bi to zvao uspjeh.

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Vrijeme je bilo vise!

Pravda
Gost
Pravda

A, nemoj gosp.Murinjo.Ti si najbolji svih vremena.Pojedini igrači Manč.junajteda ne znaju šta ih je snašlo od prevelikih novčanih dobitaka,to su nepismeni divljaci.Živjeli su u divljini.Nadam se da ćeš ostati u Mannčester junajtedu.

Centar
Gost
Centar

Nula trener vazda bio,i pored osvajanja lige sampiona.

Djuroni
Gost
Djuroni

By the way 2x ligu sampiona i 2 puta ligu UEFA 😉

Send this to a friend