Fudbal

Najteži meč za OFK Titograd

foto: OFK Titograd

Ne tako davno, Titograd (tadašnja Mladost) je bio na rubu egzistencije, a Zeta u vrhu domaćeg loptanja. Sada su uloge zamijenjene.

“Romantičari” na Starom aerodromu bez poraza napadaju (subota, 17.00) “vukove” koji još tragaju za prvom trojkom, a Igor Pamić respektuje istorijskog, prvog, šampiona naše zemlje.

“Kao što sam prije Budućnosti rekao da ćemo ih namučiti, tako sam uvjeren da nas čeka najteža i najzahtjevnija utakmica do sada. Po meni, Zeta je jedna od najozbiljnijih ekipa u ligi. I igrački i taktički stoje dobro” rekao je 48-godišnji šef stručnog štaba iz Hrvatske, a onda se nadovezao.

“Izgledaju kao prava ekipa, tako da nas čeka izuzetno težak zadatak. Ipak, sigurno smo kvalitetnija ekipa od onih sa kojima je do sada igrala Zeta (Petrovac, Iskra, Rudar). Moramo da budemo dominantni, pametni i strpljivi kako bi prevagnuo naš individualni kvalitet”, poručio je Pamić, koji može da računa na sve igrače, dok će njegov rival Dragoljub Đuretić biti lišen usluga povrijeđenog desnog beka Danila Pešukića.

“Protiv Iskre smo pokvarili utisak iz prva dva kola, mada je sve moglo da se završi mnogo bolje. Imali smo šansi koje smo morali da iskoristimo da se vratimo u meč ranije, promašili smo i penal… Međutim, nije bilo vremena za tugovanje, čeka nas meč sa OFK Titogradom, kojem ne idemo u goste sa bijelom zastavom. Mislim da ova ekipa može da pokaže dosta toga, ali je relativno mlada, ne možemo očekivati od mladih igrača da rješavaju utakmice”, izjavio je kapiten Igor Vujačić.

“Svjesni smo svega, treba nam zajedništvo, ako se uz to budemo kretali dobro, možemo da izborimo dobar rezultat. Zelimo da pokažemo da je ono protiv Iskre bio samo loš dan, ali trebaće nam mnogo bolja realizacija.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pavle Djurisic
Gost
Pavle Djurisic

Dog god Rajo Kobac ne uvede red rad i disciplinu pavi usi malo protrlja oficirski vi cete bit plackovi ko i Markovic presjednik

Send this to a friend