Fudbal

Naoštrena atmosfera za neporaženog lidera

foto: Iva Mandić

Dečić kod kuće igra mnogo bolje nego na strani, a na mjestu gdje je prije dvije nedjelje zaustavljen šampion (Dečić Budućnost 0:0) u 8. kolu će gostovati Sutjeska (danas, 15h).

Izabranici Mirka Marica poštuju rivala i njihovu neporaženost (pet pobjeda, dva remija), ali…

“Sutjeska je ozbiljna ekipa, potrebno je da damo maksimum kako bi došli do dobrog rezultata. Igrali smo dobro u prethodnim kolima, mislim da smo na dobrom putu”, rekao nam je golman Dečića Filip Rosandić.

Dečić je u Tuzima remizirao sa Grbljem i Budućnošću, savladao je Petrovac, a izgubio je samo od Zete…

“Sutjeska je nevjerovatno opasna u ofanzivi, ali uradićemo sve da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara. Moramo da budemo koncetrisani i mirni”, poručio je 20-godišnji čuvar mreže.

Lider šampionata igra kvalitetan i taktički zreo fudbal, ali u Tuzima nikada nije lako…

“Dečić je izuzetno nezgodan na svom terenu. To svi znamo”, govori nam visoki defanzivac Nemanja Nedić, koji vjeruje u kolektiv koji je uklopio iskusni Nikola Peco Rakojević…

“Svaka utakmica je teška na svoj način, donosi nove zadatke. Tako će biti i u Tuzima. Međutim, imamo kvalitetan kolektiv koji krasi zajedništvo i dobra atmosfera. Za sada, tu su i dobri rezultati. Liga je tek počela, tako da tek treba da igramo i da pokažemo svoj kvalitet.” –  nadovezao se 22-godišnji štoper “plavo-bijelih”

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
novo
Gost
novo

Pošto je Pajović sudija sve može da se očekuje, Sutjeska ne može da dobije utakmicu na strani kad on sudi …

Send this to a friend