Fudbal

Napad na elitu

Nakon što je u prvoj utakmici ispisan remi bez golova (0:0), Lovćen kao domaćin na “Trešnjici dočekuje (nedjelja, 17:30) Kom Eurozox u revanšu baraža za Telekom 1. CFL.

Cetinjani su odigrali hrabro, pobrali pažnju simpatizera koji će u nedjelju stići na “Trešnjicu, pa sanjaju povratak u elitu. Međutim, za to će im biti potreban trijumf, jer svaki drugi rezultat ostavlja Zlatičane u prvoligaškom karavanu. Naravno, rezultat 0:0 donosi odmah penale.

Ipak, ekipa Dejana Roganovića vjeruje u sopstvene kvalitete!

“Revanš dočekujemo sa aktivnim rezultatom. Kom je pokazao da je dobra i borbena ekipa, ali naša borbenost je bila na visokom nivou, pa rezultat nije mogao da izostane”, rekao nam je golman Lovćena, Mićo Perović, koji je spreman za veliku bitku.

“Smatram da smo dokazali da imamo kvaliteta za elitu. Siguran sam da ćemo, ukoliko budemo pružili borbenu igru, ispuniti cilj”, poručio je Perović.

Tim Dušana Vlaisavljevića je u prvoj utakmici ostavio bolji utisak, ali nije uspio da slavi. Pred Zlatičanima je utakmica biti ili ne biti.

“Očekujem da zadržimo prvoligaški status. Poštujemo Lovćen, to je tim sa iskusnim i dobrim igračima, vođeni su odlično sa klupe, ali mislim da smo kvalitetniji”, rekao nam je lijevi bek Koma, Nemanja Sekulić, koji je zadovoljan što će se dvomeč baraža odlučiti u gostima.

“Igra u gostima je prednost za nas. Malo zvuči čudno, ali mi smo praktično sve bodove uzeli na strani. Moramo da držimo fokus pozadi, a naprijed ćemo ubijeđen sam iskoristiti neku od prilika”, jasan je Sekulić.

Send this to a friend