Fudbal

Nedović: Budućnost je pokazala da ima veliko srce

Aleksandar Nedović, foto: fk-buducnost

Trener Budućnosti Aleksandar Nedović je zadovoljan i rezultatom i stavom svog tima na gostovanju Lapiju, u revanš meču uvodne runde kvalifikacija za Ligu konferencija.

Susret u Prištini završio je neriješeno 2:2, a “plavima” je za prolaz bila dovoljna pobjeda od 2:0 u prvom međusobnom okršaju prošlog četvrtka.

“Najbitnije je da smo prošli dalje u teškom ambijentu. Mlada ekipa je podlegla atmosferi u pojedinim momentima, ali je imala srce i borila se. Mislim da smo odigrali dobar meč, dali smo dva gola, imali prečku, još jednu šansu, nekoliko kontre koje smo mogli bolje da završimo i da umirimo cijeli stadion”, kazao je Nedović.

Atmosfera na stadionu Fadilj Vokri bila je “zapaljiva”.

“U ovako organizovanom navijanju i nekim stvarima koje mi kao sportisti nikad neće biti jasne, Budućnost je pokazala da ima veliko srce. Sve smo priživjeli, vraćamo se u Podgoricu srećni i zadovoljni”, kazao je Nedović.

Prolaz u 2. kolo igrači i stručni štab su posvetili “Varvarima”, koji su planirali dolazak u Prištinu, ali ih je stopirala zabrana kosovske policije.

“Oni su, i pored svega, bili spremni dođu u ovakvu atmosferu da nas bodre, da budu uz nas. Budućnost se voli na taj način. Ovu pobjedu poklanjamo njima”, rekao je Nedović.

Budućnost u sljedećm kolu igra protiv islandskog Brejdablika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lautaro
Gost
lautaro

1. Jako loša pas igra, bukvalno nismo mogli loptu da zadržimo duže od 10 sekundi. 2. Fizički smo nespremni. 3. Loše stojimo iza lopte . 4. Kontra napadi su bili očajni jer nismo imali ni snage ni znanja za završni pas. U PG ste trebalio da im uvalite 5 pa da vas revanš ne interesuje! Kako ćemo protiv Islanđana koji… Više »

Send this to a friend