Fudbal BUDUĆNOST UBJEDLJIVO PORAŽENA U DERBIJU OD SUTJESKE, DRAŠKO BOŽOVIĆ PORUČIO

Nema predaje, ništa nije gotovo

foto: FK Budućnost

Derbi je bio i prošao. Sutjeska je više nego zadovoljna, a Budućnost ostaje da nešto radikalno mijenja, ukoliko želi da dođe do cilja. Igrom u srijedu uveče, bez obzira na mnoge neočekivane propuste, neće stići daleko a još manje ukoliko stalno ponavljali da su oni najbolji, a svi ostali su daleko iza.

Demantovao je u tome prvo OFK Titograd a pečat udario niko drugi već aktuelni šampion Sutjeska. Priče koje se mogu čuti da neko radi protiv Budućnosti mogu proći samo kod lakovjernih, inace kod iskrene armije navijača sigurno ne. Ima opravdanja donekle za poraz od Sutjeske, ne za ovakvu degradaciju.

O duelu protiv Sutjeske razgovarali smo sa jednim od boljih na toj utakmici, iskusnim Draškom Božovićem, koji se u mnogome ne slaže sa našom iznijetom konstatacijom.

“Desilo se to da smo dominirali cijelu utakmicu, da smo iz jednog šuta primili četiri gola. Mislim da je ekipa igrala odlično, ali da jednostavno nismo imali sreće da postignemo golove iz mnogo šansi koje smo napravili. Primili smo tri autogola, a sudija nam je uz to poništio čist pogodak, što se jasno vidi na snimku”, kazao je Draško Božović.

Ipak, nešto očigledno nešto ne štima.

“Ne može se stalno ni pobjeđivati. Mi nastavljamo da radimo i da se borimo i pored svih opstrukcija koje imamo sa strane. Ne predajemo se, prvenstvo je praktično tek počelo, biće još pobjeda i neriješenih utakmica, a nadam se da poraza neće biti. Znam da radimo pošteno i da dajemo sve od sebe za klub, za navijace i to će nam se, ubijedjen sam, sigurno vratiti”.

Već u subotu gostujete Iskri. Koliko ova dva poraza mogu imati uticaja kada je taj duel u pitanju?

“Gostujemo Iskri koja mora se priznati igra odlično ove sezone, ali mi posle ova dva nesrećan poraza moramo da se izdignemo. Moramo da se pripremimo za tu utakmicu, jer nam je pobjeda potrebna pogotovo sada, kako bi se ponovo vratili na pobjednički kolosjek”, istakao je Draško Božović.

Send this to a friend