Fudbal

Nemamo što da izgubimo protiv Partizana

Veliko regionalno ime ponovo stiže u Crnu Goru! Miodraga Vukotića je prošle godine sudbina razdvojila od crno-bijelih” (sadašnji trener Rudara osvojio je titulu sa ekipom Budućnosti, ali je onda smijenjen, pa nije vodio tim u kvalifikacijama za Ligu šampiona), ali sada nisu mogli da se mimoiđu. Rudar će se u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope namjeriti na najatraktivnijeg protivnika iz ponude beogradski Partizan.

“Veliki izazov je pred nama”, kaže za Dnevne novine, strateg Rudara Miodrag Vukotić. “Čekaju nas dueli sa klubom koji privlači publiku gdje god da igra, sa odličnom ekipom koja je prošle sezone igrala grupnu fazu LE, sa dobrim trenerom. Favoriti su, ali fudbal je čudna igra”, ističe Vukotić.

U dvomeču koji će izazvati euforiju širom Crne Gore može da izgubi samo Partizan. Rudar (koji je juče krenuo sa pripremama) je opušten…

“Nemamo šta da izgubimo, a znamo koliko možemo da dobijemo. Motiv mojih igrača će biti ogroman, ovo su mečevi gdje treba da pokažu koliko vrijede. Ostaje nam da se spremimo i fizički i psihički, da ojačamo sve linije tima i da probamo da namučimo Partizan. Možda je i dobro što taj prvi meč 12. jula igramo na našem terenu”, poručuje Vukotić.

Send this to a friend