Fudbal

Neuništivi Filip Stojković piše nevjerovatne brojke

Crnogorski reprezentativac Filip Stojković igra sezonu za pamćenje u dresu Crvene Zvezde.

Nezamjenjiv, postao je i kapiten, osvojio titulu ispunio sve snove u crveno-bijelom dresu, a sve to bez dana pauze. Tako se ukratko može rezimirati sezona Filipa Stojkovića, koji je već odigra 47 mečeva ove sezone i 3925 minuta.

„Znao sam da sam odigrao blizu 50 utakmica. Kada sam već došao do ovih brojki bilo bi dobro da stignem i do tog jubileja. I da, ako je moguće, odigram bar 4.000 minuta ova sezone. Stvarno lijepe brojke. Izgleda da mi se vratilo za predan rad. Kad se samo sjetim kad je bio onaj dvomeč protiv Florijane. Kao da su prošle dvije godine od tada. Ali isplatilo se“, kaže za MOZZART Filip Stojković.

Zanimljivo da je u prethodne dvije sezone zajedno odigrao ukupno 50 mečeva, a da mu prija u Crvenoj Zvezdi objašnjava i činjenicu da se nada ostanku i naredne sezone ili makar do kraja evropske odiseje.

I pored naporne sezone Filip ne pomišlja na odmor.

„Ma, za mene nema odmora. Čim se završi sezona, čekaju me obaveze u reprezentaciji Crne Gore. Tako da mi uopšte nisu u mislima egzotične destinacije. Brzo će i taj početak priprema za euro kvalifikacije. Biće sigurno tu“, zaključio je odlični bek.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Uvijek pruza maksimum i za klub i za reprezentaciju CRNE GORE . Bravo za Filipa !

Send this to a friend