Fudbal NOSTALGIJA - SJEĆANJE NA CRNOGORSKE FUDBALSKE ATOMSKI FUDBAL, NEKADA SMO IMALI IGRAČE ZA PONOS

Nezaboravna šampionska sezona vragova sa Zlatice

Nakon upoznavanja sa jednom od najboljih generacija u istoriji Budućnosti (sezona 1986/87), u drugom nastavku serijala Nostalgija, Dnevne novine vas vode u 2002/03. sezonu. Sezonu koja će na Zlatici ostati vječno upamćena.

Na stadionu na ulasku u Podgoricu sa sjevera, u fudbalskom klubu Kom, prve korake su napravili mnoga velika imena crnogorskog fudbala (najveće je svakako Predrag Peđa Mijatović), mnogo je sezona za nezaborav odigranih na Zlatici, ali će ona 2002/03. nekako biti posebna za sve simpatizere popularnih vragova.

Tim koji su sa klupe predvodili braća Baćko i Ranko Milić dominantno je tada osvojio Drugu jugoslovensku ligu grupa Jug i ušao u elitni rang. Legendarni Saša Suvo Ivanovič i družina imali su priliku da se okite i duplom krunu, ali su u finalu Kupa Crne Gore pod Goricom poraženi od Mladosti.

Za ekipu Koma u šampionskoj godini nastupali su (na slici):

GORNJI RED: M. Krstajić, I. Milić, D. Bojović, M. Mijović, S. Vujošević, Lj. Belojević, D. Mišurović, S. Ivanović i S. Radusinović.

SREDNJI RED: M. Mihajlović, B. Ivanović, V. Camaj, M. Radulović, D. Rakočević, B. Popović, R. Petrović, B. Vlahović (fizioterapeut)

DONJI RED: P Adžić, S. Šuškavčević, I. Toskić, N. Kaluđerović, Baćko Milić (šef stručnog štaba), Ranko Milić (prvi trener), M. Đolović (trener golmana), B. Đuković, D. Toskić, M. Vukićević, N. Nikezić (sekretar kluba).

Tags
Send this to a friend