Fudbal

OFK Titograd: Više nećemo izbacivati loptu van terena

OFK Titograd izdao je juče, pomalo neobično, saopštenje za javnost.

“Fudbaleri OFK Titograd više neće izbacivati loptu van terena, tj. prekidati igru zbog protivničkih igrača sve dok sudija ne da znak za to. Isto tako, ne očekujemo od protivničkih igrača da prekidaju igru po istom osnovu. Na ovakav potez smo prinuđeni zbog konstantne zloupotrebe fer-pleja, a što je uzrok nervoze i negodovanja fudbalera i publike. Smatramo da fudbal gubi smisao, kada se dobar dio efektivne igre potroši ležeći na terenu. Ovo nije naša reakcija na krizu rezultata, nego iskrena želja za unapređenjem fudbala u Crnoj Gori”, kaže se u saopštenju.

“Romantičari” su reprezentativnu pauzu dočekali kao petoplasirani tim na tabeli sa 22 boda, šest manje od lidera Sutjeske.

U idućem kolu, 24. novembra, tim Igora Pamića ugostiće fenjeraša Mornar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

Bravo bravo svaka cast i treba tako jer vi doista letite po terenu pa ve ovo ugrozi.Ćiro Raičevic jedna legenda CG fudbala vam je najbolji igrac i svaka mu cast ali on ima 38 god pitate li se dje je napredak vaseg fudbala

Daxa
Gost
Daxa

Sad kad vas Zeta pegla onda se valjaju kako ne Ip gubitnici svako vam je kriv

Zooz
Gost
Zooz

Puna podrska za ovo , sramno i dosadni je gledati ono foliranje igraca kako leze po terenu zbog svake sitnice !

H2O
Gost
H2O

vještački priFatni klub, bez publike i navijača.

Mugi
Gost
Mugi

Tradicionalno Zeta i Lovcen vise preleze nego sto igraju. Bar protiv Buducnosti jer to pratim. Pozdrav za ovakvu odluku.

Možda sledeći
Gost
Možda sledeći

Zećane su muve ižjele koliko su ležali protiv OFK Titograda. Drugo poluvrijeme je bilo mučno gledati šta su sve zećani radili.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Podrška za odluku.

hm...
Gost
hm...

E to vam je pametno,po utakmice se princeze valjaju po travi.i svi znaju da se foliraju i kao onda fer plej.ovo je prestala da bude muska igra,najmanji kontakti se sude,igra se sijece ma glupost,nidje jakih duela,startova…depilirani fudbaleri sa frizuricama pesovana…pogledas fotke igraca iz 60-tih,70-tih,svi brcine ko hajduci jbmt… A ovima ce jos malo mame da ulijecu na teren da ih… Više »

Send this to a friend