Fudbal

Oglasio se Mesi, potvrdio prelazak u Inter Majami

Lionel Mesi

Stigla je i zvanična potvrda – Lionel Mesi Pariz mijenja Majamijem, karijeru nastavlja u tamošnjem MLS ligašu Interu.

U očigledno ranije obavljenom razgovoru za katalonske listove Sport i Mundo Deportivo Argentinac je potvrdio da će karijeru privesti kraju u SAD.

“Donio sam odluku da idem u Majami. Još nije sve 100 odsto završeno, nedostaju još neki detalji, ali riješili smo da idemo tim putem”, rekao je Mesi.

On se osvrnuo i na spekulacije da će sa bivšim saigračima iz Barselone, Serhiom Busketsom i Đordijem Albom, nastaviti karijeru u Arabiji.

“To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako se bavi svojom budućnošću. Ja sam očito bio upoznat s time, znao sam šta će da urade, ali ni u jednom trenutku nismo se dogovorili da idemo zajedno bilo gdje. Ja sam sam donio odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim”.

Mesi je potom otkrio da je imao ponude da ostane u Evropi.

“Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponude od još jednog evropskog tima, ali nisam ih ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Poslije osvajanja Svjetskog prvenstva i pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vrijeme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i više uživam svakog dana. Očito sa istom odgovornošću i željom da pobjeđujem i dobro igram. Samo malo smirenije”.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
ooooPrc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Ovaj Inter je poslednji na tabeli?!?!?

Prc
Gost
Prc

Ovako se barsa oprostila od jednog od najvecih fudbalera ikad????

Send this to a friend