Fudbal

Oglasio se Mesi, potvrdio prelazak u Inter Majami

Lionel Mesi

Stigla je i zvanična potvrda – Lionel Mesi Pariz mijenja Majamijem, karijeru nastavlja u tamošnjem MLS ligašu Interu.

U očigledno ranije obavljenom razgovoru za katalonske listove Sport i Mundo Deportivo Argentinac je potvrdio da će karijeru privesti kraju u SAD.

“Donio sam odluku da idem u Majami. Još nije sve 100 odsto završeno, nedostaju još neki detalji, ali riješili smo da idemo tim putem”, rekao je Mesi.

On se osvrnuo i na spekulacije da će sa bivšim saigračima iz Barselone, Serhiom Busketsom i Đordijem Albom, nastaviti karijeru u Arabiji.

“To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako se bavi svojom budućnošću. Ja sam očito bio upoznat s time, znao sam šta će da urade, ali ni u jednom trenutku nismo se dogovorili da idemo zajedno bilo gdje. Ja sam sam donio odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim”.

Mesi je potom otkrio da je imao ponude da ostane u Evropi.

“Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponude od još jednog evropskog tima, ali nisam ih ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Poslije osvajanja Svjetskog prvenstva i pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vrijeme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i više uživam svakog dana. Očito sa istom odgovornošću i željom da pobjeđujem i dobro igram. Samo malo smirenije”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Ovaj Inter je poslednji na tabeli?!?!?

Prc
Gost
Prc

Ovako se barsa oprostila od jednog od najvecih fudbalera ikad????

Send this to a friend