Fudbal Disciplinska komisija FSCG se oglasila

Oštre kazne: Vujović i Goliš pola godine van fudbala

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza kaznila je predsjednika OFK Titograd Vladana Vujovića sa šest mjeseci zabrane obavljanja funkcije i novčanu kaznu od 500 eura.

Prvi čovjek “romantičara” psovao je i vrijeđao sudije utakmice protiv Iskre.

On je to radio iz lože stadiona na Starom aerodrromu.

“Shodno odredbi člana 29 stav 3 Disciplinskog pravilnika FSCG disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija obuhvata zabranu obavljanja funkcija u Udruženju klubova Centar i FSCG, zabranu obavljanja funkcija na zvaničnim utakmicama (ulazak u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice) i zabranu ulaska na stadione. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana obavljanja funkcija. Za sprovođenje izrečene disciplinske mjere odgovoran je OFK „Titograd“, saopštila je Disciplinska komisija.

Pola godine je suspendovan i sportski direktor Petrovca Mitar Goliš, koji će poput Vujovića u kasu Saveza morati da plati 500 eura.

On je isti prekršaj načinio tokom meča Petrovca i Koma.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Jos ne procitah da je ikad kaznjen sudija i delegat u bilo kojem kolektivnom sportu u Crnoj Gori, prosli vikend na rukometnoj utakmici na CT ista kazna za prestavnika kluba, kada cemo pocet da kaznjavamo sudije i delegate koji im daju dobre ocjene

Send this to a friend