Fudbal

Paklena navala Grblja: Žarko Korać oblači dres “trikolora”

Prelazni rok u Crnoj Gori je završen, našim klubovima je do kraja merkata u Evropi ostalo da pokušaju da dovedu po jednog džokera, a Grbalj je dva dana pred start prvenstva kaparisao kapitalca – novi igrač trikolora trebalo bi da postane Žarko Korać!

Nekadašnji napadač Zete, Vojvodine, moldavskog Šerifa i izraelskih Beitar Jerusalima i Hapoel Haife postigao je usmeni dogovor sa čelnicima Grblja, ostalo je samo da se sve prenese na papir pa da tridesetogodišnji golgeter povede napad prošlogodišnjeg finaliste Kupa.

“Ovim transferom za nas je prelazni rok i definitivno završen”, sijao je od sreće sportski direktor Grblja Aleksandar Mikijelj, vjerovatno je sličnog rasploženja bio i trener Dragan Gaga Radojičić.

Korać je najbolji strijelac u istoriji Telekom 1.CFL Bjelopoljac je kao udarna igla napada Zete 87 puta tresao protivničke mreže.

A Grblju nakon dovođenja provjerenog golgetera (Izraelci zatežu oko papira, ali će vjerovatno sve biti brzo sređeno zbog toga se i čeka paraf) naglo rastu ambicije tim koji u svojim redovima ima Ivana Gigu Vukovića (postigao 68 golova kao napadač Budućnosti i Mladosti), Petra Vukčevića, Danila Tomića, Hulijana Montenegra, te starosjedioce Kordića, Manojlovića, Pavlovića, Lazarevića, Grivića… mora da ima visoke ciljeve.

Ono što je sigurno napad koji Radojičić ima na raspolaganju je paklen, golova sigurno neće faliti na mečevima simpatičnog tima sa Jadranske magistrale.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dragan
Gost
dragan

bivši fudbaler, ako se za njega može reći da je ikad bio fudbaler.

Pinturicchio
Gost
Pinturicchio

Ovim otkrivas da je za tebe fudbal tabu tema . Svi koji smo nekad gurali loptu , znam da Zarko ima velike kvalitete . Podji do rublike Poljoprivreda , to mi djeluje kao tvoja bransa.

Send this to a friend