Fudbal

Partizan nije bauk, minus iz Beograda može se nadoknaditi

foto: starsport

Budućnost sjutra veče (20:45) igra protiv Partizana revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i traži čudo da nadoknadi minus od dva gola, pošto su “plavi” u Beogradu poraženi sa 2:0.

Partizan je apsolutni favorit za prolaz u 3. kolo kvalifikacija za LŠ, mnogi u “crno-bijelom” taboru već razmišljaju o Olimpijakosu, ali…

Budućnost će se pitati nešto na stadionu pod Goricom!

“Samo sa fanatičnom borbom i dosta trčanja možemo da pariramo Partizanu. Ukoliko budemo agresivni i mirni, rezultat od 2:0 se može nadoknaditi. Međutim, svi u ekipi počev od mene do napadača moramo da damo 100 odsto svojih mogućnosti”, rekao je najbolji u redovima Budućnosti u beogradskom porazu, Milan Mijatović.

Reprezentativni čuvar mreže je bio na velikim iskušenjima u glavnom gradu Srbije, a sigurno će biti i u Podgorici, jer tim Miroslava Đukića ima jak arsenal oružja u navali…

“Naravno, biće izuzetno teško. Ali, vidjeli smo da Partizan nije bauk, a u prvom meču nam je možda nedostajalo malo hrabrosti za bolji rezultat. Možda smo trebali da izađemo malo više. Ali, imamo popravni ispit”, jasan je 29-godišnji golman.

A popravni ispit će biti prošaran plavim bojama stadion pod Goricom je rasprodat, a vjerovatno će cijela podgorička arena pjevati svom timu Budućnosti…

“Uvijek je motiv kada igraš kod kuće, pogotovo sada kada će stadion da bude pun. Imaćemo želju i volju, a momci su prošle godine pred punim stadionom dokazali protiv Genka da 2:0 nije nedostižan rezultat. Kada je ta razlika mogla da se stigne protiv Genka, zašto ne bi mogla protiv Partizana”, pitanjem je završio Milan Mijatović.

Danas prodaja preostalih ulaznica

Utakmica Budućnost Partizan garantuje spektakl, a već sada se zna da će stadion pod Goricom u utorak veče da bude krcat!

Sve ulaznice koje su bile dostupne putem trebovanja su rasprodate, a preostali kontigent karata će biti pušten u prodaju danas. Radi se o veoma malom broju ulaznica koje će se prodavati samo danas od 9.00 do 14.00 časova i od 17.00 do 20.00 sati na biletarnicama SC “Morača”.

Zato, ukoliko želite da se dočepate zlatnog parčeta hartije, čekajte red, naoružajte se strpljenjem i prizivajte sreću…

Jedna osoba, uz lična dokumenta, može da kupi najviše dvije karte!

Južna tribina se otvara, a ko će da navija sa te strane stadiona?

Stadion pod Goricom sigurno neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer će “kavez” na južnoj tribini, gdje su trebali da budu najvatreniji navijači Partizana “Grobari”, zjapiti prazan.

Međutim, uprkos najavama da će jug cijeli biti prazan, uprava “plavih” razmatra opciju da se taj dio stadiona otvori. I da se prodaju karte za tu tribinu.

“Postoji mogućnost da se jug otvori. Boks koji je namijenjen za navijače Partizana, mora da bude zatvoren, zbog kazne Uefe. U prodaju će otići malo južne tribine, a ko će to da kupi, stvarno ne znamo”, rekao nam je izvršni direktor Budućnosti, Velibor Bošković.

Dakle, ko kupi ulazinicu kupi. Nije nemoguće da se na jugu nađu navijači “crno bijelih”. Ali, i navijači Budućnosti koji ranije nisu nabavili kartu za neku od ostalih tribina…

“Upravo tako. Vjerovatno će to kupiti navijači Partizana, vjerovatno iz Crne Gore. Ne znamo još koliko će karata biti u ponudi”, govori Bošković.

UEFA je kaznila Partizan zabranom dovođenja organizovanih navijača na gostovanja, okorelih “Grobara” ne bi trebalo da bude na stadionu, ali izgleda da će igrači iz Beograda imati podršku navijača sa juga.

Milivoje Raičević jos godinu u plavom dresu

Bio je jedan od najboljih igrača (ako ne i najbolji) Budućnosti tokom jeseni prošle sezone, ali ga je povreda koljena i zadnje lože odvojila od terena proljetos. Polako se vraća u ritam, a “plavi” nisu željeli da ga se odreknu Milivoje Raičević je produžio ugovor sa FK Budućnost.

Ofanzivac koji ima 23 godine je prošle sezone odigrao 21 utakmicu i postigao je devet golova…

“Prioritet je da se oporavim, a onda da pomognem saigračima u osvajanju trofeja”, rekao je bivši igrač Berana, Jedinstva, Radničkog (Nova Pazova), OFK Beograda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MNE
Gost
MNE

partizan je loš,trba odma im Gol uvalit.Drugi ce Doc Sam po Sebi.Buducnos moze i vjerujem da moze.

kvart
Gost
kvart
milosav
Gost
milosav

2:0 ce bit i u pg

nole
Gost
nole

hoce ali za Partizan

Bokelj
Gost
Bokelj

hahahah moze se nadoknaditi

Send this to a friend