Fudbal

Pejović na klupi Mladosti

Vojo Pejović novi je trener Mladosti iz Lješkopolja.

Nakon debakla od Otrant Olimpika (6:2) u najmlađem drugoligašu došlo je do promjena sporazumno je raskinuta saradnja sa Milijom Savovićem, a rješenje je nađeno u iskusnom stručnjaku Voju Pejoviću.

Pejović je sa uspjehom vodio Crvenu stijenu, sa kojom je osvajao Kup Crne Gore, ali i pravio senzacije u Kupu Jugoslavije, bio je na klupi Mladosti i Dečića, a zatim je posljednjih godina sa uspjehom radio sa mlađim selekcijama FK Budućnost.

Pejović je treći trener Mladosti ove sezone, a u preostalih sedam kola čeka ga težak posao, kako bi Lješkopoljci uspjeli da zadrže mjesto u vrhu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
FIFAMONTENEGRO
Gost
FIFAMONTENEGRO

Dobar potez uprave. Definitivno trener Savovic nije dorastao tom poslu. Uprava Mladosti je za veoma kratko vrijeme stvorila dobre uslove i ozbiljan klub. Pejovic je dobro rjesenje, samo sreca da ga posluzi. Bolje da ga je Buducnost angazovala za sefa nego ove neznalice Kszica i Vermezovica. Posebna prica je Ostojic! Volio bih znati ko ga je Buricu preporucio, bolje reci… Više »

Pg Podgoricani
Gost
Pg Podgoricani

Mislio sam na 2:0protuv Bokelja

Pg Podgoricani
Gost
Pg Podgoricani

Pratim Mladost i idem na utakmice. Miliju je trebalo maci posle onog kiksa pri vodjstvu od 2:0. Scepanovic za penziju, ovi mladji momci super igraju vodjeni iskusnim Lukom Tiodorovicem, Eli dobar. I jos da mladji Mugosa nauci da se ponasa jer je sportista treba da bude uzor mladima a ne da pravi scene po tribinama.

Send this to a friend