Fudbal

Plavi priželjkuju trijumf u gradskom derbiju

Odmora za fudbalere Budućnosti nema. Samo tri dana nakon kup susreta sa Sutjeskom, “plavi” će u gradskom derbiju dočekati OFK Titograd, a upravo je ovo meč koji bi mogao da odluči sudbinu i jednih i drugih. Izabranici Branka Brnovića nemaju pravo na kiks, pa ce moranja biti i u ovoj utakmici.

“Željno očekujemo svaku narednu utakmicu pa i ovu protiv OFK Titograda. U duelu protiv Sutjeske u Kupu imali smo nešto slabiju realizaciju, iako smo za to imali prilika”,  rekao je desni bek Budućnosti Periša Pešukić.

Rezultati govore da se OFK Titograd mora respektovati?

“OFK Titograd ima dobar i iskusan tim. Moraćemo da pružimo maksimum jer nama osim pobjede ne odgovaraju drugi rezultati. Svi žele da se dokažu protiv nas, to će, siguran sam, uraditi i ekipa Titograda. Fizički smo izvanredno pripremljeni, umora nema i spremni smo za gradski derbi.”

Kako igrati protiv neugodnih komšija?

“Napadački, svakako. Moramo postići pogodak što prije, a onda će biti sve lakše. Samopozdanje i atmosfera su više nego dobri i vjerujem, da ćemo uz dobru igru doći do pozitivnog rezultata”, istakao je Pešukić.

Gradski derbi počeće u 16.30.

Send this to a friend