Fudbal najava sportskog direktora zvezdana miloševića

Plavi razmišljaju da dodatno pojačaju sastav

Fudbalski klub Budućnost ovog ljeta doveo je četiri nova igrača, a sportski direktor “plavih” Zvezdan Milošević nagovijestio je dolazak još par pojačanja.

Opremu aktuelnog prvaka naše države zadužili su Ćuković, Janketić, Đuričković i Sekulić, ali tu neće biti kraj prelaznog roka za Budućnost.

“Možemo očekivati eventualno još jednog ili dvojicu igrača”, kazao je Milošević za sajt kluba.

Budućnost će u nedjelju saznati rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona – potencijalni rivali Podgoričana su klubovi iz okruženja – Sarajevo ili Crvena zvezda.

„Da, to su klubovi iz bivše Jugoslavije. Mada nema veze, manje više ko god da dođe mi smo spremni, tu smo da odigramo utakmicu. Mislim čisto onako medijski bi bilo više propraćeno, ako je neka od ekipa iz ‘ex-Jugoslavije’, al na kraju krajeva nema nikakve veze”, rekao je Milošević.

Sportski direktor Budućnosti dodao je da će klub nastaviti da ide započetim putem.

“Ima dosta stvari na kojima treba da poradimo da bi bili bolji kao klub i kao tim. Međutim s obzirim na okolnosti i ljude koji su uključeni u taj proces imam potpuno pravo da sam optimista i da će to vremenom naravno biti još bolje nego što je danas”, zaključio je Milošević.

Send this to a friend