Fudbal CFL

Pobjeda imperativ za romantičare

Fudbaleri Titograda ugostiće danas ekipu Zete u meču sa, čini se, nikad većim imperativom. Titograd je loše otvorio sezonu, sa dva boda iz šest mečeva nalazi se na samom dnu, pa je jasno da će svaki novi kiks biti dodatni teret za ,,romantičare“ koji će imati sve veći zaostatak. Baš iz tog razloga, Titograd večeras nema pravo na kiks, mora protiv Zete tražiti prekid loše serije.

– Očekujemo težak meč sa dobrom ekipom Zete. Spremni smo za taj izazov, vjerovatno i ne baš dobar teren, ali bez obzira na uslove, svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Sve ovo daje nam motiv više da napokon upišemo prvu pobjedu ove sezone – rekao je desni bek Titograda Marko Roganović.

Zeta u dobrom raspoloženju dolazi u podgoričko naselje Stari aerodrom, iako nije pobijedila u posljednjem kolu.

Remi sa liderom Podgoricom (1:1) ne može se smatrati neuspjehom, posebno jer su prethodno upisane pobjede nad Rudarom i Sutjeskom, kojima je tim Dejana Roganovića ,,pobjegao“ iz donjeg dijela tabele.

– Znali smo koliko nas težak posao čeka protiv Podgorice. Prvo poluvrijeme je proteklo u velikoj borbi u kojoj nijesu viđene izglednije šanse. Gosti su drugo poluvrijeme odigrali sa igračem manje, ali su se pokazali kao izuzetno disciplinovana i čvrsta ekipa. Iz kontre su uspjeli da izbore jedanaesterac i tako postignu gol. Međutim, nastavili smo sa napadima i poravnali rezultat. Ostavili smo taj meč iza sebe i potpuno se fokusirali na naredni izazov – rekao je Amel Tuzović.

Duel počinje u 17 sati.

Send this to a friend