Fudbal Šampion se oštri za crnogorski derbi

Pod Goricom da pokažemo ko je najbolji tim u zemlji

Šampion se brzo vratio u igru laganom trojkom” protiv Petrovca (3:0) i zahvaljujući “romantičnom poklonu” sa Starog aerodoma Sutjeska je stigla na minus dva” od lidera Budućnosti. A sve na par dana pred međusobni okršaj, pred najveći derbi crnogorskog fudbala.

Prvenstvo se tek zahuktava, sedma runda Telekom prve crnogorske fudbalske lige ispričala je svoju priču, ali već može da se nasluti da će naša zemlja ove sezone gledati veliku bitku između Budućnosti i Sutjeske.

“Prvenstvo je tek počelo, ima još dosta da se igra i sigurno da će biti borba do kraja” nema dilemu napadač Sutjeske Stefan Nikolić.

Gledamo u svoje dvorište

Poraz Budućnosti u “vjetrovitom” meču protiv Titograda (2:1) odjeknuo je i do Nikšića, ali…

“Gledamo samo u svoje dvorište, ali svakako da je dobro došao kiks Budućnosti”, ne krije Nikolić.

Srijeda, stadion pod Goricom i praznik domaćeg fudbala na kojem god on nivou bio. Prilika za dobar fudbal, pravi derbi i sjajnu atmosferu na tribinima našeg najvećeg stadiona. Kada je u pitanju Sutjeska prilika i da već sada na vrhu tabele “preskoči” velikog rivala.

“Derbi? Poštujemo Budućnost, ali idemo da se nadigravamo, izvučemo povoljan rezultat i da pokažemo da smo najbolji u Crnoj Gori”, nema dilemu 29-godišnji Nikšićanin.

Promaše i Ronaldo i Mesi

Napadači “žive” za golove, a Stefan Nikolić je sa dva pogotka protiv Petrovca podsjetio na stari golgeterski njuh.

“Sigurno da mi znače golovi s obzirom na to da sam opet pauzirao 15 dana zbog problema sa koljenom” istakao je Nikolić.

Stefan je u kvalifikacijama za Ligu šampiona sa penala bio heroj protiv Slovana, kasnije u meču sa APOELom sa bijele tačke bio je tragičar. Da li je bilo onih koji su nakon duela sa kiparskim prvakom možda posumnjali u kvalitete stamenog Nikšićanina?

“Promaše i Ronaldo i Mesi penale, dešava se. O tome da neko zbog promašenog penala može da posumnja u kvalitete jednog igrača nisam ni razmišljao” zaključio je Stefan Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
UjnaDjuro
Gost
UjnaDjuro

U zemlji i u vazduhu 😂

Send this to a friend