Fudbal Turnir u Osijeku

Poraz od Katara: Zgusnut raspored i izostanak četiri reprezentativca odveli sokoliće u neuspjeh

U-16 selekcija Crne Gore poražena je od Katara u trećem meču na turniru ,,Vlatko Marković“ koji se održava u Osijeku.

Iako su, pogotovo u prvom poluvremenu, stvorili nekoliko izglednih šansi, izabranici Gorana Perišića upisali su poraz od 2:0 u duelu sa reprezentacijom zemlje sa Bliskog istoka.

“Zgusnut raspored od tri utakmice u tri dana, kao i igranje ove utakmice bez četiri standardna igrača, definitivno je uticalo da ne budemo na svom nivou, osim u prvom dijelu prvog poluvremena kada smo imali inicijativu i stvarali šanse koje nijesmo realizovali. U jeku naših napada primili smo gol iz kontra napada protivnika, koji nas je poremetio do te mjere da nijesmo uspjeli da se dignemo, već smo primili i drugi gol koji je riješio utakmicu. U drugom poluvremenu smo izmjenama pokušali da promijenimo ritam utakmice, ali osim nekoliko opasnih situacija, nijesmo uspjeli ništa više da uradimo. Ostaje nam da pokušamo da oporavimo igrače i fizički i psihički za utakmicu koja nas očekuje u nedjelju i koja će odlučivati o konačnom plasmanu”, kazao je selektor Perišić.

,,Sokolići“ su od starta bili ofanzivni, pa je već u petom miutu Luka Bubanja bio u odličnoj šansi poslije kornera Milana Roganovića. Desetak minuta kasnije Bubanja je bio u ulozi asistenta, a Luka Lečić nije bio dovoljno porecizan sa nekoliko metara.

Katar je uzvratio golom u 22. minutu – Rašid Al Abdula uspješno je završio kontra napad koji je započeo Mobark Hamza.

U 32. minutu Katar je udvostručio prednost. Ovog puta je strijelac bio Hamza nakon duge lopte Madija Almeđabe.

Dva minuta kasnije Lečić je pogodio prečku iz slobodnog udarca, dok je u nastavku dobru šansu propustio Nemanja Pavićević poslije centaršuta Bajra Mujkovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ridjo
Gost
Ridjo

I ovi treneri se vode potekcijom.Vode djecu a znam 1000% preko protekcije.Sramota .

Montenegro
Gost
Montenegro

Izistanak 4 reprezentativca odvei nas u poraz, kako vas bre nije sramota.. imamo 500 djecaka sad koji mogu da zaminene svakog djecaka tog uzrastanod spanije do bjelorusije i da se ne zna da su ti prvi ikad igrali.. nončoče ti su sad svi cetvorica mesi pa se bez njih nine moglo. Ceraj odma tog selektora..

Send this to a friend