Fudbal NVO Crnogorski fudbal

Poziv za sve sportiste da pomognu crnogorsko zdravstvo i državu

foto: FSCG

Nevladina organizacija Crnogorski fudbal” pozvala je sve naše fudbalere i ostale sportiste u inostranstvu da pomognu naše zdravstvo i Crnu Goru u teškim trenucima tokom pandemije virusa Covid-19.

“Takođe, kao NVO koja se bavim promocijom našeg fudbala, ponosni smo na naše reprezentativce Stefana Savića, Stevana Jovetića, Luku Đorđevića, Žarka Tomaševića koji su među prvima dali doprinos kroz donacije, kao i na FSCG koji je kao i uvijek pružio nesebičnu pomoć našem zdravstvu, Pozivamo sve aktivne, a posebno bivše sportiste, da se sjete svoje domovine u jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji”, stoji u saopštenju ove NVO.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zaboravih Pedju – Mijatovicu dje si? Od nahvecih se sada ocekuje. Nema tu ko hoce. Sad se vidi kome je Crna Gora majka. To je moralna obaveza iz ljubavi prema ovome krsu i ljudima sto odhe zive!!! Imam troje Djece doma, plata mi 380 eura, pa sam odvojijo 150 eura za bolnicu. Nema kukanja no djelo!!

DragaMilevic
Gost
DragaMilevic

Ovo je vjerovatno poziv za one sportiste u koje smo de kleli a njih boli ona stvar za svoju domovinu… Prozivka ili ne, svaka cast za ovo 👍

Lakojetako
Gost
Lakojetako

NVO, ovo je kao prozivka. To je licna stvar i vjerujem da ko oce da pomogne, pomoci ce. Ima vremena. Po koliko ste vi iz NVO uplatili?

Rade
Gost
Rade

Ovo je neki sportista cg iz inostranstva 99 odsto… E pokazali ste se ovoga puta, aferim

kukalo
Gost
kukalo

Sad će i Mijatović da pruži pomoć, ali preko Skype-a, a ovi iz Vijesti ga doživljavaju kao spasitelja…Veliki je čovjek to.

Send this to a friend