Fudbal cfl

Pravi trenutak za prvijenac u sezoni

Dva uzastopna poraza, oba bez postignutog pogotka, samo dva boda na kontu poslije pet kola.

Dovoljno razloga za brigu u taboru Petrovca, koji se već sada suočava sa imperativom osvajanja bodova i što hitnijeg uspona ka sredini tabele.

Trener Nenad Vukčević, ipak, ne paniči pred duel sa Jezerom, vjeruje u momke i svjetlo na kraju tunela.

– Pokušavam da prenesem igračima poruku da ne pristupaju utakmici kao da nam ,,gori pod nogama“. Ne zamjeram im ništa ni poslije poraza od Iskre (1:0), sve je bilo dobro osim realizacije. Ne igramo toliko loše, zaslužili smo da imamo minimum dva-tri boda više, ali rezultat nas nije ispratio – rekao je Vukčević.

Na krilima pobjede protiv Titograda u prošlom kolu, Jezero očekuje novi pozitivan epilog iz meča sa Petrovcem.

Imperativ ,,nebesko-plavih“ mogao bi da bude prednost Plavljana koji su prespavali u Podgorici, kako bi odmornijih nogu istrčali na teren pod Malim brdom.

– Naš saldo je mogao da bude bolji, ali i ovako smo zadovoljni sa osvojenih osam bodova. Nadam se da ćemo učinak popraviti poslije duela sa Petrovcem – kaže golman Igor Asanović.

– Oni su dobra ekipa koja nije najbolje počela novu sezonu i sigurno će danas tražiti prvu pobjedu. Imaju nekoliko igrača koji mogu da naprave problem, ali vjerujem da ćemo ih iskontrolisati. Nećemo ništa mijenjati u svom stilu. Igraćemo otvoreno, na pobjedu, ali biće dobro i ako osvojimo bod. Bilo bi lijepo da vežemo drugi pozitivan ishod pred Budućnost narednog vikenda – zaključio je Asanović.

Duel pod malim brdom kreće u 15.30.

Send this to a friend