Fudbal Ivan Vukmirović otišao iz moralnih razloga

Predsjednik FK Lovćen podnio ostavku

Predsjednik Upravnog odbora FK Lovćen Ivan Vukmirović podnio je ostavku na tu funkciju, nedugo nakon što je Izvršni odbor FSCG odlučio da zbog straha od širenja korona virusa proglasi kraj sezone u svim takmičenjima.

S obzirom da su se Cetinjani u trenutku prekida nalazili u zoni ispadanja u drugoligaškom karavanu, današnja odluka naše kuće fudbala znači da će Lovćen dogodine igrati u Južnoj regiji.

“Osjećam moralnu odgovornost da podnesem ostavku. Nažalost, i pored svih napora da opstanemo u Drugoj ligi, desile su se stvari na koje nijesmo mogli uticati i zbog kojih smo izgubili šansu da se na terenu izborimo za svoje ciljeve. Nažalost, platili smo danak teškoj finansijskoj situaciji i činjenici da smo igrali sve domaće utakmice van svog grada”, rekao je Vukmirović za Cetinjski list i nastavio:

“Svjestan sam činjenice da je tokom ovog perioda Lovćen imao uspona i padova, ali je ova odluka bila nešto preko čega nijesam mogao preći. Nijesmo bili na nivou koji je tražen. Odigrali smo lošu sezonu, ali smo svi vjerovali da možemo da opstanemo. Ono što je svijetla tačka u ovakvoj situaciji jeste infrastruktura koja će uskoro biti gotova. Nadam se da će u najkraćem roku naš Lovćen ponovo biti prvoligaš i da će na novom stadionu, u bliskoj budućnosti, igrati evropske utakmice”, rekao je Vukmirović, koji je funkciju predsjednika kluba obavljao od 2012. godine.

Za vrijeme njegovog mandata, Lovćen je doživio i najveći uspjeh u istoriji kluba. Cetinjani su u sezoni 2013/14 osvojili Kup, a odigrali su i istorijski dvomeč sa sarajevskim Željezničarom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NURKO USA
Gost
NURKO USA

Na predujete tako vam Bog pomoga i CPC ocemo Mirasa za sponzora nezna stoce od para vjernog naroda Montenegrinskog

Tehno Pop
Gost
Tehno Pop

Toje tako kad Miras i CPC kade klub i bogu se mole ka i za Boba

Hi hi
Gost
Hi hi

Tako je

Nikola
Gost
Nikola

Ivane puna podrska brate , posteni i casni Cetinjanin, nije srasno glavu gore , poz od tvog prijatelja iz Br.

Alarmantno
Gost
Alarmantno

I što ćemo sad bez njega? Vrati se Ivane!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

igrali smo veli sve utakmice na tudjim terenima .. majstore najstari si klub u drzavi i ti ne mozes da obezbijedis opstanak u drugolj ligi nego si nasao 10 razloga… samo neka si zdravo!!

Sasa
Gost
Sasa

Nemogu oni Ivane da ulazu u Lovcen od Buducnosi i takvim slicno.da se stadion radio u Podgoricu vec bi bio gotov,sram ih bilo,najstari Crnogorski klub.nisi ti Ivane moga tu uraditi nista,jos sa takvim timom

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

.makni se od toga grba koji si ti i ovi ct vlasti obrukali što se tiče kupa za kup je zaslužan legenda LOVĆENA Mojaš Radonjić vrati se stari đe ti je mjesto prva liga

Lolo
Gost
Lolo

Jes vala sve mojas zasluzan dosta je i monjo doprinio da Lovcen bude dje je sad pustite monja da ide u penziju kumim vas bogom da pocinemo malo od njega jer to je jedan prikriveni grobar CETINJSKOG fudbala

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Makni se od toga grba koji si obruka ti i čelnici opštine sram vas bilo. LOVĆEN vole njegovi vjerni navijači a tebe želimo da ti se vrati kako ti mi željeli

Cetinje
Gost
Cetinje

Ivan je dobar i pošten momak, to svi Cetinjani znaju,
Trudio se i zalagao maksimalno!
Mislim da zaslužuje poštovanje , a ne pogrdne komentare na Fb , i to 99% od cetinjana!!!

Ljesnjanin
Gost
Ljesnjanin

Nema sad sto traziti krivce,nego da se Osnivac okrene Lovcenu ,samo treba naci sponzore, primjer je Mladost Ljeskopolje .
Nema to veze koji je klub stariji

Mirko
Gost
Mirko

Valjda ce Opstina naci nekog preduzetnika kao I svi uapjesni klubovi u Crnoj Goru.
Spas je u privatizaciji

Joco
Gost
Joco

Najmanje si Ti kriv moj Ivo, da nije nista bez Stadion sto si izlobirao a vazda ce biti nekom da nije pravo

Niksicanin
Gost
Niksicanin

U drugoligaskom karavanu Lovćenu nije mjesto, ispadanje je bruka. Cetinjani vraćite Lovćen đe mu je mjesto, da se bori sa Sutjeskom za titulu!

Pietro
Gost
Pietro

Kapelica i ćirilica na grbu. Prevedite to na italijanski Cetinjani, nemojte da se đedovi stide

Prof
Gost
Prof

Pietro, onaj tvoj se okrene svaki dan za 360, kad usta otvoris.

Zoran
Gost
Zoran

Vidji ti da se tebe Sulejman Velicanstveni ne stidi

Zorane
Gost
Zorane

Bosnjaci su i Sulejman vazda bili uz Cetinjane i CPC ne grijesi se Allahati

Ja sam
Gost
Ja sam

Aaaaaa nemoj ići buuuuuaaaaaa

Send this to a friend