Fudbal FK Budućnost promovisala novog trenera

Predstavljen Milinković: Ne volim obećanja, ali ću raditi najbolje što znam

Mladen Milinković

Doskorašnji strateg švedske Sirjanske Mladen Milinković predstavljen je danas kao novi trener Budućnosti.

51-godišnji Lozničanin, koji je na klupi “plavih” naslijedio Branka Brnovića, u prvom zvaničnom obraćanju medijima izjavio je da mu preuzimanje Budućnosti predstavlja čast i veliku odgovornost.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam preuzeo Budućnost – za mene je to velika čast. Možda momenat nije najbolji, jer je prethodni trener legenda kluba. Znam gdje sam došao, ovo je najveći klub u Crnoj Gori, poznato je koliko ima ugled, kakvi su sve treneri i igrači bili ovdje. Ne volim obećanja, ali ću raditi najbolje što znam”, kazao je Milinković.

On je sa upravom klubom dogovorio ostanak do kraja sezone.

“Nema više dugoročnih ugovora, od sada potpisujemo samo kraktoročne”, kazao je Izvršni direktor podgoričkog kluba Nemanja Ivanović i dodao: “Najlakše je produžiti ugovor”.

Ivanović je imao zamjerke na izvještavanje pojedinih medija nakon što je procurila informacija da će Milinković naslijediti Brnovića.

“Potencira se da je Milinković ispao sa Sirjanskom iz Druge u Treću ligu Švedske, a ne pominje se da je uveo Radnik iz Surdulice u Prvu ligu Srbije, da je bio trener godine u Albaniji”, kazao je Ivanović.

Milinković je 25. trener FK Budućnost u nezavisnoj Crnoj Gori, a debi na klupi “plavih” imaće sjutra u 15. kolu Telekom 1. CFL protiv Grblja u Radanovićima.

Budućnost je lider šampionata, sa bodom viška u odnosu na Iskru i Sutjesku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kutinjo
Gost
Kutinjo

Novi Gvardiola😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. P. S. A sad ozbiljno dno dna, čestitam Sutjesci titulu!!!

Stari
Gost
Stari

Dobro novinari pretekose od ovoga ljutog direktora… Tipicno za partijske poslusnike, neznaveni a bahati.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Hahaha brisi admine, tiskaj se novoj upravi, a ako ne bude rezultata, brzo cemo cerat ove prevarante..Pa veli uspjeh sto je uveo radnika iz surdulice u prvu ligu srb, i bio trener godine s luftetarijem tamo..Uspjeh epohalnih razmjera..😂😂

Kako je
Gost
Kako je

Sportski direktor: Risto Lakic
Izvrsni direktor: Nemanja Ivanovic
Glavni trener: Andrija Delibasic
Jos Burza da ste stavili e onda bi dolazili na stadion

Blondi
Gost
Blondi

Idemo Plavi !!!

Vojo
Gost
Vojo

Milacicu za vrijeme pauze pod hitno mijenjaj Trenevskog jer ispadosmo ka kuferi i ako ikako mozes dovedi Brnovica jer je to uz Peca jedini pravi trener u drzavi i boricemo se za evropu.

Vojo
Gost
Vojo

Naprijed KOM ZLATICKI

MPG
Gost
MPG

Ovo sto se sad desava je najveca sramota u novijoj istoriji Buducnosti. Primitivci i likovi koji veze nemaju vode klub. Smjena Brnovica kad je imao niz od cetiri pobjede je sramna sto god ko mislio o njemu kao treneru. Ovaj mali se buni sto pisu da je ovaj ispao iz druge svedske lige,nego sto treba, da cute? Znamo kako je… Više »

Briđe
Gost
Briđe

Dovedose Buducnost do dna…da su pametni igraci da gube sve utakmice, nego pusti bolje 300€ nego nista…tuga

Šćepan majušniu
Gost
Šćepan majušniu

U ligu šampuona će uvesti budućnost a za dve godine ?

STARA VAROS
Gost
STARA VAROS

TO JE TO.SA OVIM CE BUDUCNOST IGRATI GRUPNU FAZU LIGE SAMPIONA A PRVENSTVO JE VEC TU.
AKO DOCEKA NOVU GODINU KAO TRENER BUDUCNOSTI

1918.
Gost
1918.

I Sirjansku je preuzeo poslije 14 kola. Ne znam znači li što, ali, evo, i Budućnost poslije 14 kola. Ali bitno je da je dobar čojek, kako reče (takođe uvezeni) sportski direktor. Ali tu je (domaći) direktor Ivanović koji će sve (osim nekih novinara koji ga śekiraju) da dovede u red. Čovjek je pun (fudbalskog) iskustva i sa fantastičnim rezultatima…… Više »

SAMPION
Gost
SAMPION

Ajd sa srećom…za medije ne brinite…

Send this to a friend