Fudbal

“Problem između navijača i FSCG lomi se preko Budućnosti”

Trener fudbalera Budućnosti Dragan Kažić izjavio je da podgorički klub nije zaslužio da ispašta zbog “rata” na relaciji Varvari – FSCG.

Tek što je aktuelnom prvaku istekla prethodna suspenzija, na utakmici protiv Petrovca navijači “plavih” vrijeđali su čelnike FSCG, te koristili pirotehnička sredstva, Disciplinska komsija naše kuće fudbala odlučila je da opet zaključa kapije stadiona.

“Problem između navijača i Fudbalskog saveza Crne Gore lomi se preko Budućnosti. Ne znam čime je Budućnost to zaslužila, ali to su činjenice”, rekao je Kažić i dodao:

“I zbog prethodne, a sa novom kaznom, nismo u ravnopravnom položaju i prvenstvo dobija dozu neregularnosti. Kažnjeni smo mnogo, a nove kazne nam, vjerovatno, tek predstoje”.

Kažić je mišljenja da je nova odluka Disciplinske komisije FSCG preoštra.

“Ne vidim da je u prethodnoj utakmici bilo čija bezbjednost bila ugrožena. Samo ako je ugrožena bezbjednost onda se suspenduje teren. U završnoj riječi delegata stoji nešto sasvim drugo, pa se postavlja pitanje zašto smo kažnjeni zbog nečega što ne stoji u izvještaju. Mi gledamo rezultate, formu, položaj na tabeli, ali ne možemo da budemo imuni na ovo što se događa”, zaključio je trener Budućnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Istina
Gost
Istina

A, prethodnom treneru su ih pustili da prekinu trening svog tima pred kraj prvenstva – kako puce tikva, te je sada uprava krenula u obracun? Onda su im valjali, odradili svoje, pa sad klub moze da pere ruke od njih, bravo za tajming!

KRALj NIKOLA
Gost
KRALj NIKOLA

PRVI PUT SE SLOZIH SA OVIM COVJEKOM!

87FCF
Gost
87FCF

https://www.youtube.com/watch?v=I5AWvbB-Gec NIKADA NECE NESTATI GLAS!!!

Send this to a friend