Fudbal

“Protivnici nam u prva tri kola nisu napravili ozbiljniju šansu”

Trener fudbalera Budućnosti Dragan Kažić poručio je da vjeruje u novu pobjedu svoje ekipe u crnogorskom fudbalskom šampionatu.

Telekom Prva liga nastavlja se u subotu, susretima četvrte runde, a aktuelnog šampiona očekuje gostovanje Grblju.

“Očekujem otvorenu utakmicu i vjerujem u novu pobjedu. Budućnost inače dobro igra u Radanovićima”, podsjetio je Kažić na pozitivan bilans podgoričkog kluba u mečevima protiv “trikolora”.

Trener Budućnosti pohvalno je govorio o narednom rivalu, koji je u proteklom kolu gubio u Tuzima 3:1 na pet minuta do kraja utakmice, ali je sa dva gola bivšeg napadača “plavih” Gige Vukovića došao do boda.

“Svi znamo o kakvom se igraču radi, dokazao je to svojom internacionalnom karijerom. Međutim, Grbalj ima još kvalitetnih fudbalera, tu su Korać, Montenegro, Vukčević i ostali. Radi se o igračima i ekipi koja igra prema golu i ofanzivno, a nama više odgovara taj stil igre”.

Budućnost je u tri prvenstvena meča primila jedan gol. Isti je aktuelnog prvaka koštao poraza u Golubovcima.

“Protivnici nam u prva tri kola nisu napravili ozbiljniju šansu, što znači da imamo timsku i disciplinovanu igru. Željno čekamo Raičevića i Ristovića, malo spremnije Melunovića, Igumanovića i Vukčevića i onda će stvari ići mnogo lakše. Imaćemo duplirane igrače na skoro svakoj poziciji, bićemo u mogućnosti da gradimo igru kroz dodavanja i iz toga stvaramo više šansi, sa više igrača u završnici. Najbitnije je za sad da se osvajaju bodovi, a kad se svi oporave i igra će biti ljepša”, izjavio je Kažić.

Utakmica u Radanovićima igra se u subotu s početkom u 17 časova.

Send this to a friend