Fudbal Kvalifikacije za Ligu šampiona

Rakojević uoči Slovana: Da budemo hrabri i koncentrisani

Trener Sutjeske Nikola Rakojević optimista je pred revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana iz Bratislave, a od svojih izabranika traži koncentraciju i vjeru u pozitivan ishod.

Prvi susret ovih rivala završio je 1:1, pa Nikšićani imaju idealnu priliku da pred svojim navijačima naprave istorijski uspjeh i prođu u drugo kolo kvalifikacija.

“Jeste Slovan napravio nekoliko izglednih šansi u prvoj utakmici, ali one su nastale zbog problema u našim redovima, odnosno mi smo im dozvolili da uđu lako u te prilike. Nadam se da ćemo biti puno bolji, jer pet dana rada nije malo u ovom pripremnom perodu. Nama je 30. dan treninga, a njima prvenstvo počinje za 3-4 dana, tako da su oni i u tom dijelu neke fizičke pripremljenosti jači od nas”, rekao je Rakojević i dodao:

“Međutim, samo želim da mi izgledamo dobro, da izađemo hrabro i da nijednog trenutka ne preuveličamo njihovu formu i ekipu koja je stvarno dobra. Želim samo da budemo skoncentrisani, da vjerujemo da možemo da uradimo pravu stvar, a tako smo se spremali i ovih pet-šest dana”.

Duel na stadionu kraj Bistrice počeće u 20.45 sati.

Pobjednik ovog dvomeča, u narednoj rundi kvalifikacija, ide na noge kiparskom Apoelu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pronaliticar
Gost
Pronaliticar

Cukaricki je dobio 0:5 u gostima. Nasi ce svi da ispanu u prvim kolima. Eto tako.

Montenegro
Gost
Montenegro

Ocigledno je da ti nemas svojih jer su ti miliji tudji!!

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Neka “strucnjace”…A sto se readiii…

Send this to a friend