Fudbal

Rakojević uspješno operisan!

Crnogorski fudbalski stručnjak i aktuelni šef stručnog štaba Sutjeske, Nikola Rakojević juče je operisan u podgoričkoj klinici Kodra.

Ljekarski tim, predvođen specijalistom iz Slovenije, zadovoljan je kako je protekao operativni zahvat i vjeruju da Pecu predstoji brz i uspješan oporavak. Podsjetimo, Rakojević je, iako je poodavno znao da će imati blizak susret sa zdravstvenim radnicima, tek na prvom treningu poslije Kup utakmice sa Podgoričanima igračima i rukovodstvu kluba saopštio da će za koji dan morati na operaciju.

Nikšićani su minule subote u Danilovgradu bili bez njegove podrške sa klupe, vodili su, ali se na kraju, zahvaljujući pogotku domaćina u sudijskoj nadoknadi vremena, morali zadovoljiti bodom, tako da i dalje imaju sedam bodova prednosti u poređenju s prvim pratiocem.

Prvotimci iz Nikšića su obećali da će posljednjih nekoliko kola odigrati za svog trenera, jednako motivisani kao i dok ih je on bodrio. Svi fudbaleri, kao i rukovodstvo tima kraj Bistrice očekuju da će im se Rakojević vrlo brzo priključiti, najprije da zajednički proslave još jedan trofej, a onda i da zajedno na međunarodnoj sceni pokušaju da učine nešto više nego minulih sezona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

PECO svo CETINJE je uz tebe dobri čovjece

MPG
Gost
MPG

Bas mi je milo zbog ovoga. U subotu sam bio jako tuzan kad sam procitao vijest o njegovom zdravstvenom stanju. Brz oporavak pravom strucnjaku i nekad odlicnom igracu od velikog navijaca Buducnosti.

Damir PG
Gost
Damir PG

Ne znam čovjeka licno a juce sam pomislio na njega i nadao se da ce sve dobro proci…Brz oporavak!

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Brz oporavak druze!

STEVEN VAN MOL
Gost
STEVEN VAN MOL

Lijepo je viđeti da svi vole Peca. Brz oporavak, želim.

joko
Gost
joko

Sretne rane Peco, brz i uspješan oporavak.

Libero
Gost
Libero

Brz oporavak dobri covjece!Veliki pozdrav iz Pljevalja dje si neizbrisiv trag ostavio!

Lale
Gost
Lale

To Peco !!!

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Srećno!

Nikola
Gost
Nikola

Svako ko ga poznaje zna o kakvom se covjeku radi. zelim brz oporavak

marius
Gost
marius

Sto brzi oporavak , i puno srece u zivotu !

Send this to a friend