Fudbal Bez tolerenacije za diskriminatorsko ponašanje

Rasisti će doživotno biti zabranjen ulazak na stadion

Mančester siti je najavio da će, ukoliko se navijači koji je optužen za rasistički ponašanje tokom meča sa Junajtedom dokaže da je vrijeđao igrača “đavola” Freda, doživotno biti zabranjen ulazak na “Etihad”.

Polovinom drugog dijela Brazilac je krenuo da izvede korner, kada je zasut kovanicama, upaljačima i bočicama, a snimljen je i jedan “navijač” Sitija koji je oponašao majmunske krike tom prilikom.

“Svjesni smo da na društvenim mrežama postoji video na kojem se vidi navijač koji rasistički gestikulira prema gostujućim igračima. U saradnji sa mančesterskom policijom radimo na utvrđivanju svih koji su učestvovali u tome, kao i ubacivali predmete u teren. Naš klub drži se nulte tolerancije kada je pitanju bilo kakav oblik diskriminacije i ako se nekome dokaže rasističko vrijeđanje, doživotno će mu biti zabranjen pristup našem stadionu”, saopšteno je tabora šampiona Premijer lige.

Siti je u gradskom derbiju od Junajteda poražen sa 2:1.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Kako to???Nemoguce..Bice da su Crnogorci krivi za ovo..Posto tamo ispade da nema rasizma..😂😂

Serdar
Gost
Serdar

Ne kod nji nema rasizma nego samo u Crnoj Gori trebala bi Tereza Mey da izadje pa staje sad ovo ja mislila da su rasisti samo u Crnoj Gori.

Maja
Gost
Maja

Nije tačno da imaju nultu tolerancinu prema bili kakvoj diskriminaciji. Ne igra im nijedna jedina žena, a trebalo bi ih biti bar trećina.

Delboj
Gost
Delboj

Sto trecina, polovina.

Haris
Gost
Haris

Može i cijela.

Send this to a friend