Fudbal

Raspopović i zvanično igrač Rijeke, ali ne zaboravlja Budućnost

Nakon polugodišnje pozajmice, Rijeka je odlučila da otkupi ugovor bivšeg kapitena Budućnosti Momčila Raspopovića.

Pouzdani desni bek sljedeće sezone će dres kluba sa “Rujevice” nositi u Ligi Evrope.

“Dobro sam prihvaćen u novom klubu, vjerujem da sam opravdao očekivanja ljudi iz Rijeke, saigrača i navijača. Pozajmica iz Budućnosti je dobro prošla, odigrao sam osam utakmica i nakon osvojenog drugog mjesta potpisao ugovor. Radi se o odlično organizovanom klubu, koji se takmičio u grupnoj fazi Lige Evrope i koji svake sezone ima velike ambicije”, rekao je Raspopović za sajt FK Budućnost.

Ipak, ne zaboravlja klub u kojem je naučio prve fudbalske korake.

“Toliko godina sam proveo u Budućnosti, to je klub koji smatram drugom kućom. Najljepši momenti dosadašnje karijere desili su se u plavo-bijelom dresu, ovdje sam osvojio dva trofeja od kojih je posebna titula iz prošle godine. Vjerujem da će se sadašnja ekipa, uz par pojačanja, naredne godine vratiti u šampionski ritam.”

Posebnu zahvalnost duguje čelnicima “plavih”, kao i trenirima sa kojima je sarađivao pod Goricom.

“Budućnost me „podigla“ i formirala kao igrača i dugujem veliku zahvalnost ljudima iz uprave kao i svima iz kluba. Posebno hvala svim trenerima mlađih selekcija i prvog tima sa kojima sam sarađivao. Budućnost će uvijek biti na posebnom mjestu i gdje god budem igrao nosiću je u srcu”, zaključio je bivši mladi reprezentativac Crne Gore.

Send this to a friend