Fudbal Liga nacija

Reprezentativni dani iz snova za Ivanovića: Bog me je nagradio za rad i trud

Igor Ivanović veliko je otkrovenje oktobarske akcije fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Najprije je na debiju dao gol Letoniji u prijateljskom meču (1:1), a onda je u važnoj takmičarskoj utakmici, protiv Azerbejdžana u Ligi nacija, ovjerio trijumf našeg nacionalnog tima rezultatom 2:0.

Igrač Budućnosti ušao je sa klupe u 72. minutu, a dvadesetak sekundi kasnije matirao nesigurnog golmana Balajeva.

“Iskreno, nijesam vjerovao u ovakav start, ali Bog me je nagradio za rad i trud na treninzima i utakmicama u svom klubu. Nije mogla da bude bolja nagrada za sve to. Dao sam dva gola u dva nastupa, znače mi mnogo oba, a sigurno da je ovaj drugi značajniji jer je bio u pobjedi, a i osvojili smo nove bodove u Ligi nacija. Bilo je teško protiv taktički potkovane ekipe, koju sa klupe predvodi italijanski stručnjak De Bjazi. Dosta toga oni baziraju na odbrani i teško ih bilo probiti. Ipak, uspjeli smo da povedemo brzim golom, a kasnije je došao i moj pogodak kojim smo prelomili utakmicu”, rekao je Ivanović.

Sokoli već u utorak veče od 20 i 45 časova igraju sa Luksemburgom. Biće to direktan duel za prvo mjesto u grupi…

“Ukoliko bismo pobijedili, 99 odsto bi završili posao oko prvog mjesta. Oni su veoma dobra ekipa, što se vidjelo i kada smo igrali protiv njih u gostima. Sada smo domaćini i očekujemo nova tri boda”, kazao je Ivanović.

Fudbaler Budućnosti sigurno će imati minutažu i protiv Luksemburga – mogao bi da nastavi seriju golova…

“Ko god, samo da pobijedimo”, poručio je Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Ivanovicu doktore ove igre, davno si prevazisao Cg ligu i ako bog da na zimu dobar transfer da napravis i obezbijedis se finansijski, zasluzio si !
Svaka cast, dajes se srcem za i za reprezentaciju i Buducnost, dokaz si da se svaki tud isplati, sad uzivaj u plodovima svog rada !

Hernan
Gost
Hernan

*pojmovima

Hernan
Gost
Hernan

Zahvali ti svome karakteru,roditelima,trenerima,saigračima,pa tek onda nebesima,bogovima,bogorodicama i ostalim imaginarnim,neprovjerenim pomovima! Govorim ti kao obrazovan čovjek,što ti nijesi kao fudbaler,sigurno. Ali,činim to iz najbolje namjere,jer predstavljaš našu zemlju i želim ti da nastaviš sa dobrim igrama i golovima! Radi na obrazovanju i rječitosti,mani se praznovjerica! Uvali jedan i Luxu pa da se slavi prelazak u viši rang!

Send this to a friend