Fudbal

Romantičari u nastavku kaznili promašaje Lovćena

OFK Titograd je nakon četiri mjeseca slavio na svom terenu, a “romantičari” su do prve trojke na Starom aerodromu u 2019. godini stigli tek nakon preokreta u uzbudljivom finišu, kadaje dvostruki strijelac Marko Pavićević srušio Cetinjane, koji su u većem dijelu djelovali bolje.

Srećan finiš za Titograd “crvenima” je donio i povoljne vijesti da je Petrovac izgubio, pa Evropa i dalje “miriše” na Starom aerodromu…

“Nijesmo dobro ušli u meč. Zahvaljujući Ljuljanoviću nije bilo 0:2, a u nastavku smo bili bolji, borbeniji i kao j plod toga došli su golovi. Raičević je ulaskom na teren podigao atmosferu, a Pavićević radi sve što treba da radi jedan napadač, igra za ekipu, ali je počeo i da postiže golove”, kazao je trener Titograda Peter Pakult.

Cetinjani sa druge strane nisu iskoristili šanse da na poluvrijeme odu sa većom prednošću.

“Utakmica se može podijeliti na dva poluvremena. U prvom je Lovćen dominirao, imao šanse da ubjedljivije vodi. U drugom smo se nesvjesno povukli. Titograd je preuzeo inicijativu i preokrenuo.Mogu biti zadovoljan odnosom većine igrača. Dali su sve što znaju. Doći će i rezultati”, ocijeni je strateg Lovćena Aleksandar Miljenović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG1
Gost
CG1

Stvarno, pratim Lovcen… gledao sam im skoro svaku utakmicu, kolko su ljudi bili bolju u svaku utakmicu, ali ispuste u finisu rezultat i juce i protiv Petrovca i Rudara i Sutjeske, ali bukvalno sve, osim protiv Buducnosti kad ih je realno deklasirala… ali da su imali imalo srece sad bi imali bar 10 bodova vise..

Send this to a friend