Fudbal

Romario: Bio sam duplo bolji golgeter od Mesija i Ronalda

Legendarni brazilski fudbaler Romario izjavio je da je bio duplo bolji golgeter od Lea Mesija i Kristijana Ronalda, koji iz sezone u sezonu ruše sve rekorde.

Romario takođe tvrdi da je u svojoj karijeri postigao više od 1000 golova i ne misli da će Argentinac ili Portugalac moći da stigne do tog cilja.

“Mesi i Ronaldo, zajedno s Nejmarom, najbolji su na svijetu. Ovo što su oni postigli je fenomenalno. Ipak, u postizanju golova, bio sam duplo bolji od njih. Istina je da oni imaju različite karakteristike u odnosu na one koje sam ja imao, ali sam ja bolji”, rekao je Romario.

Nekadašnji reprezentativac Brazila je najzapaženiji trag ostavio u PSV Ajndhovenu gdje je u 107 utakmica postigao 96 pogodaka, dok je u Barseloni u periodu od 1995-1996. godine postigao 34 gola u 46 odigranih utakmica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Papandreu
Gost
Papandreu

Ovako i Inzagi moze da kaze da je bolji, samo drugacijih karakteristika. Lopta ga pogodi u chevanitzu i goooool.

Del_bosque
Gost
Del_bosque

Jes. Koliko je samo onaj jadov srece imao u zovotu… Najjaci gol u finalu LS, kad ga je lopta u ledja pogodila i zavrsila u mrezi…

jole
Gost
jole

Kako tako naše “Sokolove” kad lopta ne pogodi ?? Kako se protiv Danaca kome tako ne odbi lopta ?? A da, treba doći bar na 20 metara od gola..

Send this to a friend