Fudbal

Rudar je ozbiljna ekipa i tako ćemo ga shvatiti

Uprkos ubjedljivom trijumfu u Nikšiću rezultatom 3:0, trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ne želi da vidi opuštanje igrača u revanšu protiv pljevljaskog Rudara.

Sjutrašnji duel prve runde kvalifikacija igraće se u Beogradu od 20.30 sati, a “crno-bijeli” su favoriti za trijumf i u drugom međusobnom okršaju sa našim predstavnikom.

“Poslije prve utakmice imamo dobar rezultat od 3:0. Znamo da neće biti lako. Mi smo se tamo mučili dok nismo dali prvi gol. Pripremamo se i sve ćemo učiniti da odigramo dobro taktički u toj utakmici, da ne dozvolimo nikakvo opuštanje. U svaku utakmicu ulazimo kao da je najteža. Rudar je ozbiljna ekipa i tako ćemo ga shvatiti”, rekao je Đukić.

Trener Partizana nagovijestio je da Marko Janković najvjerovatnije neće igrati, a razlog je lakša povreda crnogorskog reprezentativca.

Ukoliko potvrdi plasman u drugo kolo Partizan će na megdan pobedniku duela između kazahstanskog Irtiša i litvanskog Trakaija.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Mi kupujemo novine u pv zbog ceka tolika diskrminacija.

Serdar
Gost
Serdar

Niko o rudaru nista nepise cak ni prenosa nije bilo sramota za podgoricke medije nije cg samo u podgorici.

marius
Gost
marius

Nekad smo se ponosili fudbalom i fudbalerima . A danas ? Danas kad pricamo o nasem klupskom fudbalu samo slusamo price kako su nam protivnici izuzetno jake i sa velikim budzetima ekipe. Ista je stvar i sa reprezentacijom. Sve mi se cini da sa ovakvim pristupom fudbalu necemo daleko dogurat, i da smo tu dje smo, a na zalost na… Više »

Send this to a friend