Fudbal Golubovčani još nijesu primili gol

Rutina Zete

Novo prvenstvo nije dobro počelo za Petrovac koji je vezao dva poraza, ,,nebo-plavi” su sinoć pod Malim brdom ostali kratkih rukava protiv Zete koja je rutinski stigla da prvog trijumfa.

Golubovčani na startu nove sezone na domaćoj sceni pokazuju čvrstinu nijesu primili gol u tri utakmice, a juče su proradili u napadu, premda su mrežu protivnika pogodili lijevi bek Sekulić, te vezista Goranović.

Sve je bilo riješeno u prvom poluvremenu kada su gosti poveli 2:0.

“Moram biti zadovoljan osvojenim bodovima, jer se zna koliko je svima neugodno gostovanje pod Malim brdom. Mi smo i u prva dva kola imali prilika, ali nam je falila realizacija. Taj segment je proradio baš kad treba. Postigli smo golove na vrijeme i kontrolisali meč do samog kraja”, kazao je Dejan Roganović, trener Zete.

Bolju igru Golubovčani su krunisali u 32. minutu kada je Sekulić dobro naciljao i udarcem iskosa sa desne strane donio prednost svojoj ekipi. Uoči odlaska na odmor odbrana Petrovca napravila je kardinalnu grešku koju je kaznio Goranovića rutinskom realizacijom u 44. minutu.

Pokušavali su ,,nebo-plavi da se vrate u rezultatsku neizvjesnost, ali Vukčević iz indirekta, kao i Kopitović u dva navrata u finišu, nijesu uspjeli da pronađu rupu u defanzivnom bloku Zete.

“Očekivali smo pobjedu, ali našim greškama, naročito kod drugog gola, doveli smo sebe u situaciju da izgubimo meč. Imali smo nekoliko prilika, mogli da se vratimo u igru, ali sve je uzalud kada se samo golovi broje. Čestitam Zeti na zasluženoj pobjedi”, istakao je Zeljko Mrvaljević, pomoćni trener Petrovca.

Send this to a friend