Fudbal

Šampion na pravom putu

U prva četiri kola šampion je osvojio osam bodova. Novu prvenstvenu trku počeoje sa dva remija, ostvarena protiv novajlija u prvoligaškom društvu (Mornar i Lovćen), a onda slavio protiv Petrovca pred svojim navijačima i prije dva dana pod Golubinjom je protiv Rudara upisao još tri boda.

Pljevljaci su u prva tri kola bili nesavladani, čak ni gol nijesu primili i znali smo da neće biti lako igrati s njima.

“Otežavajuća okolnost je bila što su poveli, ali Sutjeska ima tim koji vjeruje sebi, koji vjeruje u preokret i to smo dokazali. Zadovoljni smo zbog pobjede, ali Rudar je za nas završena priča, jer treba se fokusirati na meč sa Iskrom”, kazao je pouzdani defanzivni vezista Stefan Stefanović.

Sutjeska nakon dva remija, definitivno ulazi u pravi ritam, a priliku za nastavak niza ima protiv Iskre na svom terenu.

“Ne osvrćemo se, znamo da smo propustili mnogo na startu prvenstva, da nam je falilo sreće, ali toga je bilo i lani, a mi smo samo igrali najbolje što što smo mogli i na kraju bili ubjedljivi. Teško je ponoviti takvu ubjedljivost u broju bodova i gol razlici, tim prije što su se naši konkurenti ove sezone dobro pojačali, ali ovo je tim koji ima kvalitet i koji vjeruje u svoje mogućnosti. Najvažnije je da nas zaobiđu povrede, da mlađi igrači pruže što se od njih očekuje”,istakao je prvotimac Sutjeske Stefan Stefanović.

Send this to a friend