Fudbal Sudijska komisija analizirala suđenje

Šćepanović prestrogo isključio Šahmana, Vujović svirao nepostojeći penal za Sutjesku

Sudijska komisija Fudbalskog saveza analizirala je učinak arbitara na mečevima 24. kola i konstatovala dvije greške.

Sudija utakmice Podgorica – Iskra Mileta Šćepanović je pogriješio kada je dodijelio drugu javnu opomenu i isključio igrača Iskre Irfana Šahmana.

“Prekršaj nije imao težinu za dodjelu drugog žutog kartona, a nije se radilo o razvoju obećavajućeg napada”, kaže se u obrazloženju Sudijske komisije.

Pogriješio je Savo Vujović, koji je svirao penal za Sutjesku na gostovanju Koma.

“Na osnovu uveličanog snimka se jasno može utvrditi da je lopta pogodila igrača Koma sa brojem 88 (Miloša Milovića) u desnu ruku, koja je bila uz tijelo i u prirodnom položaju, a da pritom nije bilo kontakta lopte i lijeve ruke koja bila ispružena”, ističu iz komisije.

Sudijska komisija je zbog učinjenih propusta suđenje na ove dvije utakmice ocijenila nezadovoljavajućim.

Na ostalim utakmicama suđenje je bilo dobro.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Presmijesno
Gost
Presmijesno

jos samo da je sudija imao da uvelica extra bi bilo. Aj da su vidjeli odoka pa ajde ali oni su uvelicacali da bi vidjeli..

cetinjski
Gost
cetinjski

Hahahaha đe su sad čuvene Vojvode što im savez smeta jer ih kradu? Klub koji se zahvaljuje premijeru na pomoći, 5-6 državnih firmi su im sponzori a stalno oće neki disidentski status, kao da su oni nešto ugroženi i da je zavjera protiv njih. Kom ih je razbio na Zlatici i zaslužio pobjedu, plakali su iz Nikšića da ako se… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Eto primili su gol iz off u PV

Send this to a friend